• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Visio Online

Visio Online este o soluție avantajoasă de vizualizare și editare a diagramei, care vine în ajutorul utilizatorilor care doresc să lucreze în mod colaborativ la proiectele lor. Cu ajutorul Visio Online, puteți crea, edita și partaja diagrame pe internet, fără a avea nevoie de instalarea aplicației desktop Visio.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Licentele Visio pot fi achizitionate si din magazinul nostru online:

Visio Online plan 1


Planul 1 pentru Visio Online vă oferă o experiență de bază, dar eficientă. Puteți crea și partaja diagrame online, accesibile de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Planul 1 vine cu capabilități de vizualizare și comentarii, care vă permit să colaborați cu colegii de echipă sau clienții în timp real.

 

Planul 1 pentru Visio Online, aveți acces la o gamă variată de șabloane și forme, care vă ajută să creați diagrame profesionale într-un mod simplu și eficient. Indiferent dacă aveți nevoie să creați diagrame de flux, organigrame, diagrame UML sau alte tipuri de diagrame, Visio Online vă pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a realiza acest lucru.
De asemenea, planul 1 vă oferă posibilitatea de a partaja diagramele cu alte persoane și de a le permite să le vizualizeze sau să le comenteze. Aceasta este o caracteristică utilă atunci când lucrați în echipă sau când doriți să primiți feedback de la clienți sau colaboratori. Puteți invita persoanele relevante să acceseze diagramele dvs. și să adauge comentarii sau sugestii în timp real.

 

Planul 1 pentru Visio Online este potrivit pentru utilizatorii care doresc să aibă acces la funcționalități de bază ale aplicației și să colaboreze eficient cu alți utilizatori. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul afacerilor, un designer sau un inginer, Visio Online vă oferă instrumentele necesare pentru a crea diagrame profesionale și pentru a colabora cu succes cu ceilalți.

 

Visio Online plan 2

 

Pentru un set mai cuprinzător de caracteristici, puteți alege planul 2 pentru Visio Online. Acesta vă oferă toate funcționalitățile Planului 1, plus posibilitatea de a crea și edita diagrame complexe, precum diagrame organizaționale și diagrame de rețea. De asemenea, planul 2 vă permite să sincronizați diagramele cu OneDrive for Business sau SharePoint Online.
Planul 2 pentru Visio Online este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de mai multă flexibilitate și putere în crearea și editarea diagramelelor. Cu această opțiune, puteți adăuga și personaliza forme, să adăugați legături și să creați diagrame cu multiple straturi și niveluri de complexitate.

 

Un alt avantaj al planului 2 este posibilitatea de a sincroniza diagramele cu OneDrive for Business sau SharePoint Online. Aceasta înseamnă că puteți accesa și edita diagramele de oriunde și de pe orice dispozitiv, fără a fi nevoie să le transferați manual sau să le salvați în diferite locații.
Planul 2 vă oferă și opțiunea de a colabora cu colegii de lucru în timp real. Puteți invita alți utilizatori să vă ajute în crearea și editarea diagramelelor, și puteți vedea modificările lor în timp real. Aceasta facilitează munca în echipă și asigură că toți membrii sunt mereu la curent cu ultimele actualizări și modificări.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul afacerilor, un designer sau un inginer, planul 2 pentru Visio Online vă oferă instrumentele necesare pentru a crea diagrame complexe și profesionale. Puteți adăuga text, imagini, forme și alte elemente pentru a vă exprima ideile și conceptele într-un mod clar și vizualmente atractiv.

 

Planul 2 pentru Visio Online este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aibă acces la toate funcționalitățile avansate ale acestui instrument puternic. Indiferent dacă lucrați într-o echipă sau individual, acest plan vă oferă flexibilitatea și puterea de a crea diagrame complexe și de a colabora eficient cu colegii de lucru.

 

Alegeți planul 2 pentru Visio Online și începeți să creați diagrame profesionale chiar astăzi!

visio online

Explorarea caracteristicilor Visio Online


Cu Visio Online, puteți să experimentați o multitudine de caracteristici inovatoare și utile. Puteți adăuga forme, texte și imagini la diagrame. De asemenea, puteți personaliza aspectul diagramei prin aplicarea de culori, stiluri și teme. Visio Online oferă, de asemenea, instrumente de aliniere și distribuire, care vă ajută să creați diagrame ordonate și coerente.
Un alt aspect interesant al caracteristicilor Visio Online este posibilitatea de a adăuga hyperlink-uri și interacțiuni la diagramele dvs. Acest lucru vă permite să creați diagrame interactive și ușor de navigat. Puteți, de exemplu, să adăugați link-uri către alte documente sau site-uri web relevante pentru diagramele dvs.

 

Mai mult decât atât, Visio Online suportă adăugarea de date la diagrame, ceea ce vă ajută să creați diagrame mai inteligente și mai interactive. Puteți adăuga date în forme și să le actualizați automat în timp ce acestea se schimbă în datele originale. Această caracteristică face ca diagramele să fie mai ușor de actualizat și de utilizat în scopuri de raportare și analiză.
Pe lângă aceste caracteristici, Visio Online oferă și o gamă largă de șabloane și forme predefinite, care vă pot ajuta să creați rapid și ușor diagramele dorite. Indiferent dacă doriți să creați o schemă a unei rețele de calculatoare sau un organigrama a unei companii, Visio Online are șabloanele potrivite pentru dumneavoastră.
De asemenea, Visio Online vă permite să colaborați cu alți utilizatori în timp real. Puteți partaja diagramele cu colegii de echipă și puteți lucra împreună pentru a le edita și îmbunătăți. Această funcționalitate este extrem de utilă în cadrul unui proiect de echipă, unde toți membrii pot contribui la dezvoltarea și actualizarea diagramei.

 

O altă caracteristică interesantă a Visio este capacitatea de a exporta diagramele în diferite formate, cum ar fi PDF, PNG sau SVG. Aceasta vă oferă flexibilitatea de a partaja diagramele cu persoane care nu au acces la Visio Online sau de a le utiliza în alte aplicații sau documente.

 

Visio Online este o unealtă puternică și versatilă pentru crearea și gestionarea diagramelelor.

Cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități, acest instrument vă permite să creați diagrame profesionale și interactive, să colaborați cu alți utilizatori și să exportați diagramele în diferite formate. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul afacerilor, un student sau un pasionat de vizualizare a datelor, Visio vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă exprimați ideile într-un mod clar și captivant.

microsoft visio online

Cum se licențiază Visio Online?


Visio Online poate fi licențiat și utilizat individual sau în cadrul unei organizații. Pentru utilizarea individuală, puteți achiziționa un abonament Visio de pe site-ul oficial Microsoft, iar apoi veți putea accesa și utiliza platforma în mediul dumneavoastră de lucru.
Pentru utilizarea în cadrul unei organizații, există diferite opțiuni de licențiere disponibile, în funcție de nevoile și dimensiunea organizației. Puteți alege între licențele pentru utilizator și licențele pentru echipă. Licențele pentru utilizator permit utilizatorilor individuali să acceseze și să utilizeze Visio cu contul lor personal, în timp ce licențele pentru echipă vă permit să acordați acces la Visio Online întregii echipe, prin intermediul unor abonamente de echipă.

 

Microsoft oferă și opțiuni de licențiere flexibile, care vă permit să ajustați numărul de licențe în funcție de nevoile organizației dumneavoastră. De exemplu, puteți alege să achiziționați un număr fix de licențe pentru utilizatorii cheie din organizație și să adăugați sau să eliminați licențe suplimentare în funcție de cerințele proiectelor în desfășurare.
De asemenea, este important de menționat că licențierea Visio Online include și actualizări și suport tehnic de la Microsoft. Astfel, veți avea întotdeauna acces la cele mai recente funcționalități și veți beneficia de asistență în cazul în care întâmpinați probleme sau aveți întrebări legate de utilizarea platformei.

 

Licențierea Visio Online este flexibilă și se adaptează nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să utilizați platforma individual sau în cadrul unei organizații, există opțiuni disponibile pentru a vă asigura că aveți acces la toate funcționalitățile și suportul necesar pentru a vă îndeplini obiectivele.

Visio Online Viewer


Dacă doriți să partajați diagramele create cu Visio Online cu persoanele care nu au licență Visio Online, puteți utiliza Visio Online Viewer. Acesta este un instrument gratuit oferit de Microsoft, care vă permite să partajați diagramele ca fișiere readonly, accesibile în orice browser web.
Visio Viewer Online vă permite să vizualizați și să căutați conținutul diagramei, precum și să inspectați proprietățile și metadatele asociate. Cu toate acestea, nu veți putea edita diagramele în Visio Online Viewer.
Utilizarea Visio Viewer este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierul .vsdx sau .vsd în instrument și acesta va fi afișat în browser-ul dvs. web. Puteți naviga prin diagrame utilizând panoul de navigare, care vă permite să vă deplasați rapid între pagini și să vizualizați diferitele forme și obiecte din diagramă.

 

Un alt aspect interesant al Visio Viewer este că vă permite să căutați conținutul diagramei. Acest lucru este util atunci când aveți diagrame complexe cu multe forme și conexiuni, iar doriți să găsiți rapid o anumită informație. Pur și simplu introduceți termenul de căutare în bara de căutare și instrumentul va evidenția toate instanțele acelui termen în diagramă.
Pe lângă vizualizarea diagramei, Visio Viewer vă permite să inspectați proprietățile și metadatele asociate. Puteți vizualiza informații precum autorul diagramei, data și ora creării, precum și alte detalii relevante. Aceste informații pot fi utile atunci când colaborați cu alți utilizatori sau când doriți să verificați versiunea și istoricul unei diagrame.

 

Este important de menționat că Visio Viewer nu permite editarea diagramei. Acesta este un instrument de vizualizare readonly, care vă permite să partajați diagramele cu alte persoane, dar nu vă permite să le modificați. Dacă doriți să editați diagramele, va trebui să utilizați licența Visio Online sau să deschideți fișierul în aplicația desktop Visio.

 

Visio Online Viewer este un instrument util pentru partajarea diagramele create cu Visio Online. Vă permite să partajați diagramele ca fișiere readonly, accesibile în orice browser web. De asemenea, vă permite să vizualizați și să căutați conținutul diagramei, precum și să inspectați proprietățile și metadatele asociate. Cu toate acestea, nu veți putea edita diagramele în Visio Online Viewer.

visio online 365 web

Online versus Desktop


Atunci când vine vorba de alegerea între Visio Online și Visio Desktop, este important să luați în considerare nevoile și preferințele dumneavoastră. Visio Desktop este o aplicație puternică și deplină de funcționalități, care vă oferă controlul complet asupra diagramei și funcționalităților avansate.
Visio Online, pe de altă parte, este o soluție mai ușoară și mai accesibilă, care vă permite să accesați și să editați diagramele de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Este ideal pentru colaborarea în timp real și pentru utilizarea în mișcare.
De asemenea, o considerație importantă este licențierea și costurile implicate. Visio varianta Online vine cu opțiuni de licențiere flexibile și adaptate nevoilor dumneavoastră, în timp ce Visio Desktop necesită achiziționarea și instalarea aplicației pe fiecare dispozitiv.

 

Visio Desktop oferă o gamă largă de șabloane și forme predefinite, care vă pot ajuta să creați rapid diagrame profesionale. Aveți la dispoziție o varietate de opțiuni, de la diagrame de flux și organigrame până la diagrame de rețea și planuri arhitecturale. Cu Visio Desktop, puteți personaliza fiecare aspect al diagramei, de la culori și stiluri până la dimensiuni și formate.
Pe de altă parte, Visio vine cu o interfață simplă și intuitivă, care face ușor să creați și să editați diagrame. Cu doar câteva clicuri, puteți adăuga forme, săgeți și text la diagramele dumneavoastră. De asemenea, puteți partaja diagramele cu colegii și colabora în timp real, făcând ajustări și adăugând comentarii în timpul procesului de lucru.
Un alt avantaj al utilizării variantei Online este portabilitatea. Indiferent dacă sunteți în birou, acasă sau în deplasare, puteți accesa și edita diagramele dumneavoastră de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a lucra oriunde și oricând aveți nevoie.

 

Alegerea între Visio Online și licenta perpetua Microsoft Visio depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de funcționalități avansate și control total asupra diagramei, Visio Desktop este alegerea potrivită.

Însă, dacă doriți o soluție ușoară, accesibilă și potrivită pentru colaborare în timp real, Visio Online poate fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

 

 

Aflați cum Visio vă poate eficientiza afacerea

 

Utilizarea Visio Online în mediul de afaceri poate aduce numeroase avantaje și beneficii. Aceasta vă permite să lucrați în mod colaborativ cu colegii de echipă și clienții, indiferent de locație sau dispozitiv. Puteți crea și partaja diagrame pentru procesele interne, organigrame, rețele și multe altele.
Vizualizarea și editarea online a diagramei vă ajută să economisiți timp și resurse, eliminând nevoia de a instala și actualiza aplicații desktop pe fiecare dispozitiv. Colaborarea în timp real și posibilitatea de a adăuga comentarii și feedback direct în diagrame fac comunicarea eficientă și ușoară.

 

De asemenea, utilizarea inteligentă a caracteristicilor Visio, cum ar fi adăugarea de date și hyperlink-uri, vă poate ajuta să creați diagrame mai semnificative și mai valoroase. Acestea vă pot eficientiza procesele de lucru și pot contribui la luarea de decizii mai informate în cadrul afacerii dumneavoastră.
Visio oferă o gamă largă de șabloane și forme predefinite, care vă permit să creați diagrame personalizate și profesionale într-un mod rapid și ușor. Indiferent dacă aveți nevoie de o diagramă de flux, o schemă a rețelei sau o organigramă, Visio Online vă pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a realiza acest lucru.
Un alt avantaj al utilizării Visio Online este posibilitatea de a partaja diagramele cu alte persoane și de a le accesa de pe diferite dispozitive. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care lucrați într-o echipă distribuită sau aveți clienți și parteneri de afaceri în diferite locații geografice. Cu Visio, toți membrii echipei pot accesa și edita diagramele în timp real, fără a fi nevoie să instaleze software suplimentar.

 

Pe lângă funcționalitățile de bază, Visio Online oferă și opțiuni avansate de personalizare și formatare a diagramei. Puteți alege dintr-o varietate de culori, stiluri și teme pentru a crea un aspect unic și atrăgător pentru diagramele dumneavoastră. De asemenea, puteți adăuga imagini, grafice și alte elemente vizuale pentru a face diagramele mai expresive și mai ușor de înțeles.

 

Utilizarea Visio în mediul de afaceri poate îmbunătăți eficiența și productivitatea. Aceasta vă permite să creați și să partajați diagrame într-un mod colaborativ și ușor de utilizat. Cu funcționalitățile avansate și opțiunile de personalizare oferite de Visio Online, puteți crea diagrame semnificative și valoroase, care vă pot ajuta să luați decizii mai informate și să eficientizați procesele de lucru în cadrul afacerii dumneavoastră.

 

Visio Online este o soluție puternică și accesibilă pentru vizualizarea și editarea diagramei, care îți permite să lucrezi în mod colaborativ și să partajezi proiectele tale rapid și eficient.
Planurile 1 și 2 pentru Visio Online oferă opțiuni flexibile și adaptate necesităților tale, fie că lucrezi individual sau în cadrul unei organizații. Puteți explora caracteristicile inovatoare și utile ale Visio Online, care vă vor ajuta să creați diagrame profesionale și să eficientizați afacerea dumneavoastră.
Așadar, indiferent dacă aderați la planul 1 sau 2, licențiați Visio Online astăzi și începeți să vă bucurați de toate beneficiile acestei platforme avansate de vizualizare și editare a diagramei!

Recomandari: