• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Licenta Vsphere 8

În lumea virtalizării și a infrastructurilor de date, platforma vSphere 8 este o soluție de vârf care aduce o serie de îmbunătățiri și facilități noi. În mod specific, vSphere 8 redefinește modul în care lucrăm cu mașinile virtuale prin creșterea performanței, caractr ristici inovatoare și opțiuni variate de licențiere.

 


vSphere 8 îmbunătățește performanța mașinilor virtuale


A aduce straturi suplimentare de abstractizare într-un sistem poate ridica întrebări cu privire la performanță. Cu toate acestea, VMware a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii performanței în versiunea de software vSphere 8. Aceasta vine cu o utilizare îmbunătățită a resurselor și o mai bună eficiență, care se traduc prin performanțe superioare pentru mașinile virtuale.
Această versiune este capabilă să gestioneze o cantitate mare de resurse hardware, să administreze eficient resursele de memorie și să facă față cu brio la orice cerințe performanțiale, garantând întotdeauna disponibilitatea și stabilitatea.

 

vSphere 8 aduce și o serie de funcționalități noi și îmbunătățite care contribuie la creșterea performanței mașinilor virtuale. Unul dintre acestea este suportul pentru tehnologia de procesare în paralel, care permite mașinilor virtuale să ruleze sarcini simultan și să utilizeze în mod eficient resursele disponibile. Astfel, se obține o creștere semnificativă a performanței și o reducere a timpului de răspuns.

 

O altă îmbunătățire importantă adusă de vSphere 8 este optimizarea stocării datelor. Prin utilizarea tehnologiei de deduplicare a datelor, vSphere 8 reduce spațiul de stocare necesar pentru mașinile virtuale, ceea ce duce la o economie semnificativă de resurse și la o creștere a performanței. De asemenea, vSphere 8 oferă suport pentru tehnologia de compresie a datelor, care reduce dimensiunea fișierelor și accelerează transferul acestora între mașinile virtuale.

 

Un alt aspect important al vSphere 8 este capacitatea sa de a gestiona eficient resursele de rețea. Prin intermediul funcționalității de QoS (Quality of Service), vSphere 8 de la VMware permite administratorilor să aloce lățime de bandă în mod dinamic în funcție de necesitățile mașinilor virtuale. Astfel, se asigură o distribuție echitabilă a resurselor de rețea și o performanță optimă pentru toate mașinile virtuale.

 

vSphere 8 este o versiune de software inovatoare care aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța mașinilor virtuale. Cu o utilizare îmbunătățită a resurselor, o eficiență sporită și o serie de funcționalități noi și îmbunătățite, vSphere 8 garantează performanțe superioare și stabilitate pentru mediile virtuale.

VMWare Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari

Caracteristici ale VMware vSphere 8


vSphere 8 introduce o serie de caracteristici noi care permit o gestionare mai eficientă și flexibilă a mașinilor virtuale. Noile posibilități de management a aplicațiilor și resurselor includ funcții avansate de snapshot și clonare, capacități extinse de backup și restaurare și suport pentru automatizarea prin scripturi.

 

Pe lângă aceste funcții, vSphere 8 aduce și alte îmbunătățiri semnificative. Una dintre ele este capacitatea de a gestiona și monitoriza resursele în timp real. Această caracteristică permite administratorilor să aibă o imagine clară asupra utilizării resurselor și să ia decizii mai informate în ceea ce privește alocarea lor. vSphere 8 oferă posibilitatea de a configura politici de alocare a resurselor în funcție de nevoile specifice ale aplicațiilor și utilizatorilor.

 

O altă caracteristică interesantă a vSphere 8 este suportul pentru tehnologia de stocare definată prin software (SDS). Aceasta permite utilizatorilor să gestioneze și să configureze resursele de stocare într-un mod mai flexibil și scalabil. Prin intermediul SDS, administratorii pot crea și gestiona grupuri de stocare, pot configura politici de repliere și pot asigura o protecție mai bună a datelor.
Funcții avansate de snapshot și clonare – Acestea permit crearea și gestionarea mai eficientă a copiilor de siguranță ale mașinilor virtuale. Cu ajutorul acestor funcții, utilizatorii pot crea rapid copii de siguranță ale mașinilor virtuale și pot restaura aceste copii în caz de necesitate.

 

Capacități extinse de backup și restaurare – Acestea asigură protejarea datelor și restabilirea rapidă a funcționării în caz de probleme. Utilizatorii pot efectua backup-uri automate ale mașinilor virtuale și pot restaura aceste backup-uri într-un mod simplu și rapid.

 

Suport pentru automatizarea prin scripturi – licentele vSphere permit automatizarea anumitor sarcini administrative prin intermediul API-urilor și a capacităților de scriptare.

Aceasta facilitează gestionarea și configurarea mașinilor virtuale într-un mod mai eficient și poate contribui la reducerea timpului și efortului necesar pentru administrarea infrastructurii virtuale.

Vsphere 8

VMware vsphere 8 Enterprise Plus


Pentru companiile care necesită funcționalități de nivel enterprise și performanțe de top, VMware vSphere 8 Enterprise Plus este opțiunea ideală. Acesta include toate facilitățile oferite de versiunile anterioare, plus o serie de caracteristici suplimentare cum ar fi Fault Tolerance, vSAN, vSphere Replication și altele.

 

Serviciul Fault Tolerance oferă protecție împotriva căderilor de sistem, vSAN oferă gestionarea eficientă a spațiul de stocare, în timp ce vSphere Replication permite o replicare eficientă a datelor.
VMware vSphere 8 Enterprise Plus vine cu o gamă largă de instrumente și funcționalități care îmbunătățesc securitatea și scalabilitatea infrastructurii IT. De exemplu, funcția Distributed Resource Scheduler (DRS) permite echilibrarea automată a sarcinii de lucru în cadrul clusterelor de servere, asigurând astfel o utilizare optimă a resurselor disponibile.

 

vSphere 8 Enterprise Plus oferă suport pentru tehnologia de virtualizare a rețelelor, ceea ce permite administrarea și configurarea simplă a rețelelor virtuale. Această funcționalitate este extrem de utilă în cazul în care compania dorește să implementeze o infrastructură de tip Software-Defined Networking (SDN), care oferă flexibilitate și scalabilitate în gestionarea rețelelor.

 

O altă caracteristică deosebită a vSphere 8 Enterprise Plus este suportul pentru tehnologia vMotion, care permite migrarea virtuală a mașinilor virtuale între diferite servere fizice, fără întreruperea serviciilor. Aceasta oferă posibilitatea de a realiza mentenanță programată a serverelor fizice, fără a afecta disponibilitatea aplicațiilor și serviciilor.

 

Pentru a asigura o securitate sporită a infrastructurii virtuale, vSphere 8 Enterprise Plus include funcționalitatea VMware AppDefense, care oferă o protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice. Această funcționalitate utilizează tehnologii de învățare automată și analiză comportamentală pentru a detecta și preveni atacurile asupra mașinilor virtuale și aplicațiilor.

 

vSphere 8 Enterprise Plus de la producatorul VMware este o soluție completă și avansată pentru virtualizarea infrastructurii IT. Cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități, aceasta este potrivită pentru companiile care doresc să beneficieze de performanță, scalabilitate și securitate în gestionarea mediilor virtuale.

Licenta Vsphere 8

vsphere 8 Essentials


Pentru întreprinderile mici și medii sau pentru utilizatorii individuali care au nevoie de facilități de virtualizare de bază, VMware oferă vSphere 8 Essentials. Pachetul vsphere Essentials include trei licențe pentru servere, plus o licență pentru vCenter Server Essentials.
 
Aceasta permite implementarea și gestionarea simplificată a mașinilor virtuale, precum și accesul la instrumente puternice de monitorizare și de administrare a resurselor. Unul dintre principalele avantaje este prețul accesibil, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru cei cu bugete mai mici.
vSphere 8 Essentials oferă și suport pentru migrarea mașinilor virtuale între servere fizice, ceea ce facilitează flexibilitatea și scalabilitatea infrastructurii de virtualizare. Acest lucru este deosebit de util pentru companiile care se extind rapid și au nevoie să adauge noi servere în mediul lor virtual.

O altă caracteristică importantă a vSphere 8 Essentials este capacitatea sa de a gestiona eficient resursele de stocare. Cu ajutorul funcțiilor avansate de stocare, precum deduplicarea și compresia datelor, vSphere 8 Essentials permite economisirea spațiului de stocare și optimizarea performanței sistemului.
vSphere Essentials vine cu o interfață web intuitivă și ușor de utilizat, care facilitează administrarea și monitorizarea infrastructurii de virtualizare. Utilizatorii pot accesa rapid și ușor toate funcțiile și setările relevante, fără a fi necesară cunoașterea avansată a tehnologiilor de virtualizare.

Pentru a asigura securitatea datelor, vSphere 8 Essentials oferă și opțiuni avansate de protecție, precum criptarea datelor și autentificarea în doi pași. Aceste funcționalități contribuie la protejarea informațiilor sensibile și la prevenirea accesului neautorizat la mașinile virtuale.

vSphere 8 Essentials este o soluție completă și accesibilă pentru virtualizarea infrastructurii IT. Cu funcții avansate de gestionare, monitorizare și protecție, acest pachet oferă utilizatorilor toate instrumentele necesare pentru a profita la maximum de beneficiile virtualizării.

Ce este nou în vSphere pentru DevOps?


Pentru echipele DevOps, vSphere 8 aduce o serie de facilități care îmbunătățesc semnificativ fluxul de lucru. În primul rând, interfața modernă și intuitivă facilitează administrarea și monitorizarea sistemului. De asemenea, integrarea nativă cu instrumente de automatizare populare cum ar fi Ansible și Terraform crește eficiența și reduce timpul de livrare.
 
Această versiune oferă, de asemenea, un suport îmbunătățit pentru containere, ceea ce permite o mai bună scalabilitate și o implementare mai rapidă a aplicațiilor.
Noua funcționalitate de gestionare a containerelor permite dezvoltatorilor să creeze și să ruleze aplicații în containere, oferindu-le flexibilitate și portabilitate. Aceasta înseamnă că aplicațiile pot fi dezvoltate și testate într-un mediu de dezvoltare și apoi să fie ușor transferate în mediul de producție, fără a fi nevoie de rescrierea codului sau de modificări semnificative. Astfel, echipele DevOps pot livra aplicații mai rapid și mai eficient, reducând timpul de implementare și costurile asociate.

vSphere 8 aduce îmbunătățiri semnificative în gestionarea resurselor și a performanței. Noua funcționalitate de gestionare a resurselor permite administratorilor să aloce și să controleze eficient resursele sistemului, asigurându-se că fiecare aplicație primește resursele necesare pentru a funcționa în mod optim. De asemenea, funcționalitatea de monitorizare a performanței oferă o imagine detaliată a performanței sistemului, permițând administratorilor să identifice și să remedieze rapid eventualele probleme.

Pe lângă aceste facilități, vSphere aduce și îmbunătățiri în domeniul securității. Noua funcționalitate de securitate încorporată oferă protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv detectarea și prevenirea atacurilor de tip ransomware. Aceasta înseamnă că organizațiile pot beneficia de o securitate mai puternică și mai robustă pentru datele și aplicațiile lor.
 
Prin aceste adăugiri și îmbunătățiri, vSphere 8 devine o platformă robustă pentru nevoile de virtualizare ale organizațiilor de orice dimensiune.
Echipa de dezvoltare a vSphere a luat în considerare cerințele și feedback-ul utilizatorilor și a creat o versiune care aduce o serie de facilități și funcționalități noi, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să faciliteze gestionarea și administrarea sistemelor.
Indiferent de mărimea și complexitatea organizației, vSphere 8 oferă soluții eficiente și inovatoare pentru echipele DevOps, ajutându-le să livreze aplicații mai rapid și mai eficient.
Pentru alte recomandari verificati categoria: