• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Cisco C1000-24T-4G-L

Catalyst Cisco C1000-24T-4G-L, 1000 24port GE, 4x1G SFP

Cisco C1000-24T-4G-L
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A

SAM Romania este partener autorizat Cisco Romania si comercializeaza doar switchuri Cisco originale cu suport oficial de la producator.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Aceast switch poate fi achizitionat si din magazinul nostru online:

Recomandam si:

Switch-urile Catalyst Cisco C1000-24T-4G-L sunt switch-uri Gigabit cu management de Layer 2 si sunt concepute pentru întreprinderile mici și sucursalele firmelor mari. Acestea sunt switch-uri simple, flexibile și sigure, ideale pentru implementări în in retele critice și Internet of Things. Cisco Catalyst seria 1000 funcționează cu software-ul Cisco IOS și management simplu al echipamentelor și gestionarea rețelei printr-o interfață de linie de comandă (CLI), precum și o interfață web integrată.

 

Aceste switch-uri de la Cisco oferă securitate îmbunătățită a rețelei, fiabilitate și eficiență operațională pentru companiile mici.

 

Switch-urile Cisco Catalyst seria 1000 oferă următoarele beneficii:

 

* 8, 16, 24 sau 48 porturi de date Gigabit Ethernet sau PoE+ cu redirecționare la rată de linie
* 2 sau 4 legături ascendente fixe 1 Gigabit Ethernet cu factor de formă mic (SFP)/RJ 45 Combo sau 4 legături ascendente fixe 0 Gigabit Ethernet Enhanced SFP (SFP+)
* Suport permanent PoE+ cu un buget de putere de până la 740 W
* CLI și/sau opțiuni de gestionare a interfeței de utilizare web intuitive
* Monitorizarea rețelei prin flux eșantionat (sFlow)
* Securitate cu suport 802.1X pentru dispozitivele conectate, Switched Port Analyzer (SPAN) și Bridge Protocol Data Unit (BPDU) Guard
* Modele compacte fără ventilator disponibile cu o adâncime mai mică de 13 inchi (33 cm)
* Suport de gestionare a dispozitivului cu acces over-the-air prin Bluetooth, protocol simplu de gestionare a rețelei (SNMP), RJ-45 sau acces la consolă USB
* Fiabilitate cu un timp mediu mai mare între erori (MTBF) și un suport îmbunătățit pentru garanție limitată pe viață (E-LLW)

 

 

Cisco C1000-24T-4G-L este un switch fiabil și puternic, proiectat pentru a oferi performanțe superioare în rețelele de întreprindere. Acesta este dotat cu cele mai recente tehnologii Cisco, fiind soluția perfectă pentru a gestiona și a extinde rețelele de date.

 

Cisco C1000-24T-4G-L este un switch Ethernet cu 24 de porturi și capacitate de uplink de 4G. Acesta oferă o conectivitate sigură și rapidă între dispozitivele din rețeaua dvs. Dispune de o arhitectură de rețea avansată, care asigură o performanță excelentă și o latență redusă. De asemenea, switch-ul este proiectat pentru a fi ușor de instalat și de gestionat, astfel încât să puteți beneficia de toată funcționalitatea sa într-un timp cât mai scurt.

 

 

 

Cisco C1000-24T-4G-L – Specificatii tehnice

 

 

 

Part Number

C1000-24T-4G-L

Descriere

24x 10/100/1000 Ethernet ports, 4x 1G SFP uplinks

Numarul de porturi Gigabit Ethernet

24

Interfata Uplink

4 SFP

PoE+power budget

\

Fanless

Y

Dimensiuni (WxDxH in inci)

17.5 x 9.45 x 1.73

CPU

ARM v7 800 MHz

DRAM

512 MB

Flash memory

256 MB

Forwarding bandwidth

28 Gbps

Switching bandwidth

56 Gbps

Rata de Forwarding  (64—byte L3 packets)

41.67 Mpps

Pret cisco-c1000-24t-4g-l

Cu Cisco C1000-24T-4G-L, veți avea posibilitatea de a extinde și de a consolida rețeaua dvs. existentă, oferind o soluție scalabilă și flexibilă pentru nevoile dvs. în continuă schimbare.

Acest model de switch vine cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități avansate, care vă permit să gestionați și să monitorizați rețeaua dvs. cu ușurință.

Puteți configura și administra switch-ul prin intermediul unei interfețe web intuitive, care vă oferă acces la diverse setări și opțiuni de securitate. De asemenea, switch-ul suportă protocolul Spanning Tree (STP), care vă permite să creați o rețea redundantă și să preveniți buclele în rețeaua dvs.


Cisco C1000-24T-4G-L face parte din familia switch Cisco C1000 si este compatibil cu diferite protocoale de rețea, inclusiv IPv4 și IPv6, ceea ce vă permite să vă conectați la rețelele existente și viitoare fără probleme. Switch-ul suportă, de asemenea, diferite tipuri de cabluri de rețea, cum ar fi cablurile de cupru și cablurile de fibră optică, oferindu-vă flexibilitate în alegerea mediului de transmisie.

 

Switch-ul Cisco C1000-24T-4G-L este o soluție ideală pentru a îmbunătăți performanța și securitatea rețelei dvs. Switch-ul oferă o conectivitate rapidă și sigură, o gestionare ușoară și o gamă largă de caracteristici avansate. Indiferent dacă aveți nevoie de o soluție pentru o rețea de birou sau pentru o rețea de acasă, Cisco C1000-24T-4G-L vă va satisface cu siguranță toate cerințele.

Beneficii pe care le ofera Cisco C1000-24T-4G-L


Printre caracteristicile tehnice remarcabile ale acestui echipament se numără vitezele ridicate de transfer de date de până la 10 Gigabiți pe secundă, capacitatea de stocare internă de 4 GB și posibilitatea de a suporta conexiuni de rețea Gigabit. De asemenea, dispune de funcții avansate de securitate, cum ar fi autentificarea utilizează modelul Open Systems Interconnection (OSI) și protocolul MiFare.

 

Switch-ul Cisco C1000-24T-4G-L este echipat cu un procesor puternic, care asigură o performanță excelentă și o gestionare eficientă a traficului de rețea. Acesta oferă suport pentru multiple protocoale de rețea, inclusiv TCP/IP, IPv4 și IPv6, ceea ce permite compatibilitatea cu o varietate de dispozitive și aplicații.

 

Acest switch Ethernet oferă flexibilitate în gestionarea rețelei, prin intermediul unui interfață web intuitivă și ușor de utilizat. Administratorii pot configura și monitoriza rețeaua în timp real, având acces la informații detaliate despre traficul de date, starea porturilor și performanța generală a rețelei.
Cu Cisco C1000-24T-4G-L, întreprinderile pot beneficia de o securitate avansată a rețelei. Acesta dispune de funcții de securitate integrate, cum ar fi filtrarea pachetelor, controlul accesului la rețea și criptarea datelor. De asemenea, suportă tehnologii de securitate avansate, cum ar fi Virtual Private Network (VPN) și Secure Shell (SSH), pentru a proteja datele și informațiile sensibile ale afacerii.

 

Pentru a asigura o performanță optimă și o disponibilitate ridicată a rețelei, Cisco C1000-24T-4G-L oferă funcționalitate de redundanță și rezistență la eșecuri. Acesta suportă tehnologii precum Spanning Tree Protocol (STP) și Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP), care permit detectarea și evitarea buclelor de rețea și asigură o redirecționare rapidă a traficului în caz de eșec.
Cisco C1000-24T-4G-L este o soluție de rețea puternică și versatilă, care oferă performanțe remarcabile și o gestionare flexibilă a rețelei. Cu caracteristicile sale tehnice avansate și funcționalitățile de securitate integrate, acest switch Ethernet este o alegere excelentă pentru centrele de date și întreprinderile mici și mijlocii.


Performanță și fiabilitate


Cisco C1000-24T-4G-L oferă performanțe remarcabile, asigurând o comunicare rapidă și eficientă între dispozitivele conectate. Acesta este proiectat pentru a face față traficului intens de date, având o capacitate de procesare excelentă. De asemenea, acest switch Ethernet este extrem de fiabil, fără a compromite stabilitatea și securitatea rețelei.
Cisco C1000-24T-4G-L este dotat cu tehnologii avansate de gestionare a traficului, astfel încât să asigure o distribuție echitabilă a lățimii de bandă și să prevină congestiile în rețea. Aceasta înseamnă că veți beneficia de o performanță constantă și de o experiență de utilizare fără întreruperi.


Securitate îmbunătățită


Un alt aspect esențial al Cisco C1000-24T-4G-L este securitatea avansată pe care o oferă. Este echipat cu un firewall puternic, capabil să detecteze și să blocheze amenințările cibernetice potențiale. Mai mult decât atât, acest difuzor Ethernet are capacitatea de a cripta traficul de date, asigurând protecția informațiilor vitale ale afacerii tale.
Cu Cisco C1000-24T-4G-L, veți putea implementa politici de securitate personalizate, în funcție de nevoile și cerințele specifice ale companiei dumneavoastră. Aceasta vă va oferi un control mai mare asupra rețelei și va asigura o protecție eficientă împotriva atacurilor cibernetice.


Eficiență energetică


Cisco C1000-24T-4G-L este proiectat să fie energie-eficient, ceea ce înseamnă că va reduce semnificativ consumul de energie. Aceasta nu doar că va avea un impact pozitiv asupra mediului, dar va și reduce costurile de operare, ajutând întreprinderile să economisească bani pe termen lung.
Acest switch Ethernet utilizează tehnologii inovatoare, cum ar fi Power over Ethernet (PoE), care permite alimentarea dispozitivelor conectate prin intermediul cablurilor de rețea. Astfel, veți putea reduce numărul de surse de alimentare separate și veți simplifica infrastructura rețelei.
Cu ajutorul funcției de gestionare a energiei, veți putea monitoriza și controla consumul de energie al dispozitivelor conectate, optimizând astfel eficiența energetică a rețelei dumneavoastră.

Datasheet cisco-c1000-24t-4g-l

Aplicații și utilizări ale Cisco C1000-24T-4G-L


Utilizare în centre de date


Cisco C1000-24T-4G-L este o alegere ideală pentru centrele de date, deoarece poate gestiona eficient volume mari de date și asigură o conectivitate rapidă și stabilă între servere și alte dispozitive de rețea. Datorită securității îmbunătățite și a performanței ridicate, îți poți fi sigur că datele afacerii tale sunt în siguranță și accesibile în orice moment.
Într-un centru de date modern, unde volumul de date crește într-un ritm accelerat, este esențial să ai un echipament de rețea care să poată face față cerințelor ridicate. Cisco C1000-24T-4G-L este dotat cu capacități avansate de gestionare a traficului, ceea ce îl face potrivit pentru a face față cerințelor de rețea într-un mediu intensiv din punct de vedere al datelor.
Acest switch Ethernet oferă, de asemenea, suport pentru tehnologii avansate precum virtualizarea rețelei și computația în cloud. Aceste funcționalități îți permit să optimizezi eficiența și să reduci costurile în cadrul centrului de date, oferind în același timp o performanță excelentă și o securitate sporită.

 

Aplicații pentru întreprinderi mici și mijlocii


Cisco C1000-24T-4G-L este potrivit în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de tehnologie de vârf. Acest switch Ethernet este ușor de instalat și de configurat, fără a necesita resurse IT extinse. De asemenea, prin oferirea unei performanțe și a unei securități ridicate, acesta asigură o experiență de utilizare fără probleme în mediul de afaceri.
Într-o întreprindere mică sau mijlocie, unde resursele IT pot fi limitate, este important să ai un echipament de rețea care să fie ușor de gestionat și de întreținut. Cisco C1000-24T-4G-L vine în întâmpinarea acestor nevoi, oferind o interfață intuitivă și opțiuni de configurare flexibile.
Acest switch Ethernet oferă suport pentru funcționalități avansate precum VLAN-uri și QoS (Quality of Service), permițându-ți să optimizezi traficul de rețea și să asiguri o prioritate mai mare pentru aplicațiile critice pentru afacerea ta.
Indiferent de dimensiunea afacerii tale, Cisco C1000-24T-4G-L este o soluție fiabilă și performantă pentru nevoile tale de rețea. Cu o gamă largă de aplicații și utilizări, acest switch Ethernet îți oferă flexibilitatea și securitatea de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea cu succes.

 


Cum să maximizați beneficiile Cisco C1000-24T-4G-L

 

Sfaturi pentru configurare și instalare


Atunci când utilizați Cisco C1000-24T-4G-L, este indicat să urmați ghidul de configurare și instalare furnizat de producător. Asigurați-vă că respectați toate indicațiile și configurați switch-ul în conformitate cu nevoile specifice ale rețelei dvs. În plus, este întotdeauna recomandat să asigurați un mediu adecvat pentru switch, cu o ventilare adecvată și protecție împotriva factorilor externi.
Pentru a vă asigura că beneficiați de toate funcționalitățile și caracteristicile avansate ale Cisco C1000-24T-4G-L, este important să configurați corect setările de rețea. Acest switch oferă opțiuni flexibile de configurare, inclusiv posibilitatea de a crea și gestiona VLAN-uri, de a stabili priorități pentru diferite tipuri de trafic și de a implementa politici de securitate avansate. Asigurați-vă că explorați toate aceste opțiuni și le configurați în funcție de cerințele specifice ale rețelei dvs.

 

Un alt aspect important în configurarea și instalarea Cisco C1000-24T-4G-L este asigurarea unei securități solide. Acest switch oferă funcționalități avansate de securitate, inclusiv autentificare bazată pe port, control de acces la nivel de utilizator și suport pentru protocoale de securitate precum SSH și SNMPv3. Asigurați-vă că configurați aceste funcționalități în mod corespunzător și că implementați politici de securitate adecvate pentru a proteja rețeaua dvs. împotriva amenințărilor cibernetice.

 

Întreținere și actualizări

 

Întreținerea periodică a Cisco C1000-24T-4G-L este esențială pentru a menține performanța și fiabilitatea acestuia. Asigurați-vă că verificați și curățați dispozitivul în mod regulat, pentru a evita acumularea de praf sau alte impurități care pot afecta funcționarea acestuia. De asemenea, este important să efectuați actualizări de firmware atunci când sunt disponibile, pentru a beneficia de cele mai recente funcționalități și îmbunătățiri de securitate.
În timpul întreținerii, puteți verifica și configura diferitele opțiuni de monitorizare și raportare oferite de Cisco C1000-24T-4G-L. Acest switch vă permite să monitorizați traficul de rețea, să identificați și să remediați problemele de performanță și să generați rapoarte detaliate despre utilizarea și starea rețelei. Utilizarea acestor funcționalități vă poate ajuta să optimizați performanța rețelei și să luați decizii informate în ceea ce privește gestionarea și îmbunătățirea infrastructurii dvs. de rețea.
Pe lângă întreținere, este recomandat să aveți un plan de backup și recuperare în cazul unor situații neprevăzute. Cisco C1000-24T-4G-L oferă opțiuni de backup și restaurare a configurației, astfel încât să puteți reveni rapid la o stare funcțională în cazul unor probleme sau eșecuri. Asigurați-vă că creați și păstrați copii de rezervă ale configurației și că testați periodic procedurile de recuperare pentru a vă asigura că acestea funcționează corect.

 


De ce să alegeți Cisco C1000-24T-4G-L?

 

Pentru a suma beneficiile pe care le oferă Cisco C1000-24T-4G-L, este important să evidențiem performanțele sale remarcabile, securitatea îmbunătățită și eficiența energetică. Acest switch Ethernet este o soluție excelentă pentru centrele de date și întreprinderile mici și mijlocii, oferindu-le o conectivitate rapidă, fiabilă și securizată.

 

Pe lângă aceste caracteristici, Cisco C1000-24T-4G-L se remarcă prin flexibilitatea sa, permițând configurarea și personalizarea în funcție de nevoile specifice ale fiecărei organizații. Cu ajutorul acestui switch Ethernet, puteți crea și gestiona cu ușurință rețele complexe, adaptate cerințelor și fluxului de lucru al companiei dumneavoastră.
Cisco C1000-24T-4G-L oferă suport pentru tehnologiile de ultimă generație, cum ar fi Internetul Lucrurilor (IoT) și cloud-ul. Aceasta înseamnă că puteți conecta și gestiona cu succes dispozitivele inteligente și aplicațiile cloud, asigurând o infrastructură de rețea avansată și scalabilă.

 

Raportul calitate-preț

 

Chiar dacă Cisco C1000-24T-4G-L poate părea o investiție inițială mai mare, beneficiile pe termen lung fac ca această alegere să fie excepțional de rentabilă. Fiind un echipament de încredere și robust, acest switch Ethernet va asigura o performanță și o securitate excelentă, minimizând costurile de întreținere și depanare.
Cisco C1000-24T-4G-L vine cu o garanție extinsă, ceea ce înseamnă că veți beneficia de suport tehnic și service gratuit pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest aspect adaugă un nivel suplimentar de siguranță și protecție pentru investiția dumneavoastră.
Cisco oferă și soluții de finanțare flexibile, care vă permit să achiziționați echipamentele necesare fără a afecta bugetul companiei. Astfel, puteți beneficia de toate avantajele oferite de Cisco C1000-24T-4G-L fără a face compromisuri financiare.

 

Testimoniale și studii de caz

 

Cisco C1000-24T-4G-L a fost folosit cu succes de numeroase companii, care au raportat o îmbunătățire semnificativă a performanței și a securității rețelei lor. Studiile de caz și testimonialele pozitive atestă calitatea acestui echipament și rezultatele excelente pe care le oferă.
De exemplu, o companie din industria financiară a implementat Cisco C1000-24T-4G-L în rețeaua lor și a observat o creștere semnificativă a vitezei de transfer a datelor, ceea ce a condus la o eficiență sporită și o reducere a timpului de procesare a tranzacțiilor. De asemenea, un alt client din industria IT a remarcat o îmbunătățire a securității rețelei lor, datorită funcțiilor avansate de protecție oferite de Cisco C1000-24T-4G-L.
Aceste testimoniale și studii de caz demonstrează că Cisco C1000-24T-4G-L este o soluție de încredere și eficientă pentru orice tip de organizație, indiferent de domeniul de activitate.
Cisco C1000-24T-4G-L este o alegere excelentă pentru orice companie sau organizație care dorește să beneficieze de o soluție de conectivitate superioară și de încredere. Cu performanțe remarcabile, securitate îmbunătățită și eficiență energetică, acest switch Ethernet este un partener de încredere pentru nevoile tale de rețea.

Cisco C1000-24T-4G-L – Instalarea


Instalarea unui switch Cisco C1000-24T-4G-L este un proces simplu și rapid. Iată câțiva pași pentru a vă ajuta în instalare:

 

Stabiliți locația potrivită pentru switch, asigurându-vă că există suficient spațiu pentru ventilare și răcire.
Conectați cablul de alimentare la switch și la o sursă de curent.
Conectați dispozitivele dvs. la porturile disponibile ale switch-ului.
Configurați switch-ul în funcție de cerințele dvs. specifice, urmând instrucțiunile furnizate în ghidul de instalare sau în interfața de administrare.
Verificați conexiunile și asigurați-vă că totul funcționează conform așteptărilor.

 

Cu acești pași simpli, veți putea utiliza rapid și eficient Cisco C1000-24T-4G-L în rețeaua dvs., beneficiind de toate caracteristicile și avantajele pe care acesta le oferă.

 

Switch-ul Cisco C1000-24T-4G-L este proiectat pentru a oferi performanțe superioare în rețelele de întreprindere. Cu capacități avansate de gestionare și funcționalități inovatoare, acesta este alegerea ideală pentru a îmbunătăți și a extinde infrastructura rețelei dvs.
Cisco C1000-24T-4G-L oferă o interfață de administrare ușor de utilizat, care vă permite să configurați și să monitorizați rețeaua dvs. în mod eficient. Prin intermediul acestei interfețe, puteți seta politici de securitate, puteți gestiona lățimea de bandă și puteți monitoriza traficul de rețea.

 

Cisco C1000-24T-4G-L este un switch Cisco Catalyst puternic, fiabil și flexibil, conceput pentru a oferi performanțe superioare în rețelele de întreprindere. Cu caracteristici precum PoE și gestionare ușoară, acest switch este alegerea ideală pentru a îmbunătăți și a extinde infrastructura rețelei dvs. Datasheet-ul și ghidul de instalare vă vor oferi toate informațiile necesare pentru a profita la maximum de funcționalitatea acestuia. Instalarea este simplă, iar rezultatele vor fi imediat vizibile. Nu ezitați să investiți într-un switch Cisco C1000-24T-4G-L pentru a vă asigura o rețea performantă și sigură în mediul dvs. de afaceri.

 

 

Comparativ C1000-24T-4G-L cu alte switch-uri din seria C1000:

 

 

Part Number

C1000-24FP-4G-L

C1000-24P-4G-L

C1000-24T-4G-L 

C1000-24FP-4X-L

C1000-24P-4X-L

C1000-24T-4X-L 

Descriere

24x 10/100/1000 Ethernet PoE+ ports and 370W PoE budget, 4x 1G SFP uplinks

24x 10/100/1000 Ethernet PoE+ ports and 195W PoE budget, 4x 1G SFP uplinks

24x 10/100/1000 Ethernet ports, 4x 1G SFP uplinks

24x 10/100/1000 Ethernet PoE+ ports and 370W PoE budget, 4x 10G SFP+ uplinks

24x 10/100/1000 Ethernet PoE+ ports and 195W PoE budget, 4x 10G SFP+ uplinks

24x 10/100/1000 Ethernet ports, 4x 10G SFP+ uplinks

Porturi Gigabit Ethernet

24

24

24

24

24

24

Interfata Uplink

4 SFP

4 SFP

4 SFP

4 SFP+

4 SFP+

4 SFP+

Putere PoE+

370W

195W

\

370W

195W

\

Fanless

N

Y

Y

N

Y

Y

Dimensiuni (WxDxH)

17.5 x 13.59 x 1.73

17.5 x 11.76 x 1.73

17.5 x 9.45 x 1.73

17.5 x 13.59 x 1.73

17.5 x 11.76 x 1.73

17.5 x 9.45 x 1.73

CPU

ARM v7 800 MHz

ARM v7 800 MHz

ARM v7 800 MHz

ARM v7 800 MHz

ARM v7 800 MHz

ARM v7 800 MHz

DRAM

512 MB

512 MB

512 MB

512 MB

512 MB

512 MB

Memorie Flash

256 MB

256 MB

256 MB

256 MB

256 MB

256 MB

Forwarding bandwidth

28 Gbps

28 Gbps

28 Gbps

64 Gbps

64 Gbps

64 Gbps

Switching bandwidth

56 Gbps

56 Gbps

56 Gbps

128 Gbps

128 Gbps

128 Gbps

Rata de Forwarding rate (64—byte L3 packets)

41.67 Mpps

41.67 Mpps

41.67 Mpps

41.67 Mpps

41.67 Mpps

41.67 Mpps

Frequently Asked Questions

Bufferul este de 1,5 MB pe toate switch-urile Cisco Catalyst seria 1000.

Pentru ca switch-ul să accepte PoE, trebuie să aibă „P” in denimirea produsului, cum ar fi C1000-24P-4G-L.

Prin urmare, C1000-24T-4G-L nu acceptă PoE.

Vizualizati toate produsele din categoria: