• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Router Cisco Meraki MX68CW

Cisco Meraki MX68CW LTE & 802.11ac Router/Security Appliance – WW

switch Cisco Meraki MX68CW
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizati lista completa de echipamente Meraki:

Securizat Cisco SD-WAN alimentat de Meraki este furnizat de dispozitivele MX. SD-WAN alimentat de Meraki a ajutat mii de organizații să economisească rapid costurile prin reducerea dependenței lor de MPLS fără a compromite performanța.

 

Pe măsură ce întreprinderile continuă să treacă de la arhitecturi centrate pe hub interconectate cu VPN la cele care profită de conexiunea publică la internet, SD-WAN alimentat de Meraki oferă analize avansate cu ML pentru a monitoriza și optimiza calitatea experienței (QoE) pentru aplicații, indiferent de locul în care s-ar putea fi găzduit.

 

Integrat cu firewall de nouă generație, filtrare de conținut și avansat


Protecție împotriva programelor malware (AMP) și IDS/IPS informate de Cisco Talos.

 

Platforma MX are o suită extinsă de caracteristici de securitate, inclusiv IDS/IPS, filtrare de conținut, filtrare de căutare web, anti-malware, firewall-uri bazate pe geo-IP, conectivitate VPN IPsec și Cisco Advanced Malware Protection, oferind în același timp performanța necesară pentru rețele moderne, cu lățime de bandă intensivă.

 

Tehnologia de amprentare Layer 7 permite administratorilor să identifice conținutul și aplicațiile nedorite și împiedică aplicațiile recreative precum BitTorrent să irosească o lățime de bandă prețioasă.

 

 

 

Detalii router Cisco Meraki MX68CW

 

Cisco Meraki MX68CW LTE & 802.11ac Router/Security Appliance – WW.

 

Producator: CISCO
Brand: Cisco Meraki
Model: MX68CW

Performanta: Advanced security throughput: 300 Mbps, Firewall throughput: 450 Mbps, VPN throughput: 200 Mbps

 

Capacitate: maxim 50 utilizatori

Tipul: Router/ Security Appliance
Form Factor: Desktop
Interfata: 1 x USB 2.0 – Type A, 2 x 1000Base-T – RJ-45 (WAN), 2 x 1000Base-T (PoE+) – RJ-45, 8 x 1000Base-T – RJ-45

Power: External power adapter – 8 watt

Consum: 89 watt


Optiuni disponibile:

3G/4G USB Dongle Support, 802.1x authentication, Content filtering, DHCP support, DMZ support, Firewall protection, Firmware upgradable, Intrusion Detection System (IDS), Intrusion Prevention System (IPS), IP Security (IPSec) support, IPSec Virtual Private Network (VPN), Layer 7 switching, Link Aggregation, Load balancing, MPLS VPN, NAT support, Quality of Service (QoS), Static routing, Traffic shaping, VLAN support, VPN client, Wall mountable

 

 

 

Specificatiile tehnice ale router-ului Cisco Meraki MX68CW

 

 

Wireless Protocol: 802.11a/b/g/n/ac Wave 2
Routing Protocol:
MPLS, Static IP routing
Network / Transport Protocol:
DHCP, IPSec, L2TP, PPPoE
Remote Management Protocol:
HTTP
Rata de transfer:
1.3 GBps
Wi-Fi Bands:
2.4 GHz, 5 GHz
Power Over Ethernet (PoE):
PoE+
 

 

 

 

De ce sa alegi router-ul Cisco Meraki MX68CW?

 

Motorul integrat Cisco SNORT® oferă o acoperire superioară de prevenire a intruziunilor, o cerință cheie pentru conformitatea PCI 3.2.

Proiectate de la zero, cu un nou modem celular încorporat, MX67C și Cisco MX68CW sunt proiectate pentru a simplifica orice implementare care necesită backup cellular uplink.

 

MX utilizează, de asemenea, baza de date Webroot BrightCloud de clasificare URL pentru filtrarea conținutului conform CIPA/IWF, motorul Cisco Advanced Malware Protection (AMP) pentru anti-malware, AMP Threat Grid Cloud și MaxMind pentru regulile de securitate bazate pe geo-IP.

 

Cel mai bine, aceste motoare de securitate și semnături de nivel 7, lider în industrie, sunt mereu actualizate prin cloud, simplificând gestionarea securității rețelei și oferind liniște administratorilor IT.

 

Construit pe arhitectura cloud premiată a Cisco Meraki, MX este singura soluție din industrie gestionată 100% în cloud pentru gestionarea unificată a amenințărilor (UTM) și SD-WAN într-un singur dispozitiv.


Dispozitivele MX se auto-alimentează, trăgând automat politicile și setările de configurare din cloud. Instrumentele puternice de management de la distanță oferă vizibilitate și control la nivelul întregii rețele și permit administrarea fără a fi nevoie de expertiză în rețea la fața locului.

Cisco Meraki MX68CW Security Appliance (MX68CW-HW-WW)
Meraki MX68CW

In oferta noastra regasiti si alte echipamente Cisco Meraki: Router Cisco Meraki MX67W, Switch Cisco Meraki MS125-48FP, Switch Cisco Meraki MS125-24P.

Frequently Asked Questions

MX68 are 2 porturi PoE separate. MX68 are, de asemenea, 2 porturi RJ45 WAN dedicate, spre deosebire de cel care este inclus cu MX67. O altă diferență între cele două modele este numărul de porturi LAN disponibile. MX67 are 3 porturi RJ45 dedicate și 1 port LAN/WAN convertibil

MX68CW are antene fixe pentru Wi-Fi și LTE care nu pot fi schimbate. Pentru MX67C, sunt acceptate doar antenele Meraki

Recomandari: