• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Router Cisco Meraki MX67W

Cisco Meraki MX67W Router/Security Appliance with 802.11ac

Switch Cisco Meraki MX67W
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A
Cisco CCIE Romania
CISCO CCNP Romania

Cisco Meraki MX sunt dispozitive multifuncționale de securitate și SD-WAN pentru întreprinderi, cu un set larg de capabilități pentru a aborda mai multe cazuri de utilizare, de la un dispozitiv all-in-one.

Organizațiile de toate dimensiunile și din toate industriile se bazează pe MX pentru a oferi conectivitate sigură la locațiile hub sau mediile multi-cloud, precum și calitatea experienței aplicației (QoE), prin analize avansate cu învățare automată.

 

MX este 100% gestionat în cloud, astfel încât instalarea și gestionarea de la distanță sunt cu zero touch, făcându-l ideal pentru sucursale distribuite, campusuri și locații de centre de date.

 

Integrat nativ cu o suită cuprinzătoare de rețea sigură și capabilități de asigurare, MX elimină nevoia de mai multe dispozitive.

Aceste capabilități includ firewall-ul bazat pe aplicații, filtrarea conținutului, filtrarea căutării pe web, detectarea și prevenirea intruziunilor bazate pe SNORT, Cisco Advanced Malware Protection (AMP), site-to-site Auto VPN, client VPN, WAN
and cellular failover, dynamic path selection, web application health, VoIP health si multe altele.

 

SD-WAN poate fi extins cu ușurință pentru a oferi acces optimizat la resurse în medii cloud publice și private cu dispozitive virtuale MX (vMX).

Cloud-urile publice acceptate cu vMX includ: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud Platform și Alibaba Cloud și suport pentru cloud privat prin Cisco NFVIS.

 

 

Detalii router Cisco Meraki MX67W

 

Cisco Meraki Router/Security Appliance with 802.11ac.

 

Producator: CISCO
Brand: Cisco Meraki
Model: MX67W.

Performanta: Advanced security throughput: 300 Mbps, Firewall throughput: 450 Mbps, VPN throughput: 200 Mbps.

Capacitate: maxim 50 utilizatori

Tipul: Router/ Security Appliance
Form Factor: Desktop
Interfata: 1 x 1000Base-T – RJ-45 (WAN), 1 x USB 2.0 – Type A, 4 x 1000Base-T – RJ-45

Power: 18 watt


Optiuni disponibile:

3G/4G USB Dongle Support, 802.1x authentication, Content filtering, DHCP support, DMZ support, Firewall protection, Firmware upgradable, Intrusion Detection System (IDS), Intrusion Prevention System (IPS), IP Security (IPSec) support, IPSec Virtual Private Network (VPN), Layer 7 switching, Link Aggregation, Load balancing, MPLS VPN, NAT support, Quality of Service (QoS), Static routing, Traffic shaping, VLAN support, VPN client, Wall mountable

 

 

 

Specificatiile tehnice ale router-ului Cisco Meraki MX67W

 

 

Data Link Protocol: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac Wave 2, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Protocoale Wireless: 802.11a/b/g/n/ac
Protocoale Routing: MPLS, Static IP routing
Network / Transport Protocol: DHCP, IPSec
Rata de transfer: 1.3 GBps
Banda Wi-Fi: 2.4 GHz, 5 GHz.

 

 

 

De ce sa alegi router-ul Cisco Meraki?

 

Proiectate de la zero, cu un nou modem celular încorporat, MX67C și Cisco MX68CW sunt proiectate pentru a simplifica orice implementare care necesită backup cellular uplink.

 

Acest lucru este ideal pentru locații mici la distanță cu furnizori de circuite WAN nesiguri sau pentru site-uri care doresc cel mai înalt nivel de redundanță și disponibilitate.

Tabloul de bord Meraki, în plus cu uplink-ul celular încorporat, permite instalarea simplă și ușoară a MX67C sau MX68CW cu preconfigurare minimă în aproape orice locație.

 

Pentru site-urile mai mici care nu necesită o conexiune celulară de rezervă, dar totuși au nevoie de un dispozitiv capabil, care poate fi instalat cu ușurință, modelele de bază ale MX67 și MX68 sunt disponibile fără cellular uplink încorporat.

MX67 și MX68 sunt disponibile și în modelele wireless (MX67W / MX68CW) care pot oferi acoperire 802.11ac pentru clienții wireless.

Pret Switch Cisco Meraki MX67W

In oferta noastra regasiti si alte echipamente Cisco Meraki: Router Cisco Meraki MX68CW, Switch Cisco Meraki MS125-48FP, Switch Cisco Meraki MS125-24P.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizati lista completa de echipamente Meraki:

Recomandari: