• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Cisco SFP 10G LR

Cisco SFP 10G LR, 10GBASE-LR SFP Module

Cisco SFP 10G LR
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A

SAM Romania este partener autorizat Cisco Romania si comercializeaza doar switchuri Cisco originale cu suport oficial de la producator.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandam si:

Cisco SFP 10G LR este un modul transceiver de mare performanta, proiectat pentru a fi utilizat cu echipamentele de retea Cisco. Acest modul ofera o conectivitate de mare viteza si stabilitate, fiind ideal pentru aplicatii care necesita transfer de date de inalta capacitate.

 

 

Cisco SFP 10G LR – Specificatii si descriere


Modulul Cisco SFP 10G LR este compatibil cu retelele Ethernet de 10 Gigabiti pe fibra optica, oferind o distanta de transmisie de pana la 10 kilometri. Acesta utilizeaza conectori LC duplex si are o lungime de unda de 1310 nanometri. Modulul suporta comunicatii full duplex si poate transfera date cu o viteza de pana la 10 Gigabiți pe secunda.

 

Modulul este construit conform standardului SFP+ (Small Form-factor Pluggable Plus) și se conectează prin intermediul portului SFP+. Acesta este compatibil cu interfetele Gigabit Ethernet și se găsește în mai multe modele de echipamente Cisco.
Pe lângă specificațiile menționate, modulul Cisco SFP 10G LR oferă și o serie de funcționalități avansate care îl fac o alegere ideală pentru rețelele de mare viteză. Unul dintre aceste aspecte este capacitatea sa de a suporta tehnologia de codificare NRZ (Non-Return-to-Zero), care asigură o transmitere eficientă a datelor și minimizarea erorilor.

 

Modulul SFP 10G LR de la Cisco este dotat cu un sistem de monitorizare a performanței, care permite administratorilor de rețea să monitorizeze și să gestioneze traficul de date în timp real. Această caracteristică este esențială în rețelele de mare viteză, unde fiecare milisecundă contează.
O altă caracteristică a modulului Cisco SFP 10G LR este rezistența sa la interferențe electromagnetice. Datorită designului său avansat și a materialelor de calitate utilizate în fabricație, acesta poate funcționa în medii cu niveluri ridicate de zgomot electromagnetic fără a afecta performanța sau stabilitatea rețelei.

 

În ceea ce privește instalarea și configurarea, modulul SFP este foarte ușor de utilizat. Este suficient să îl conectați la portul SFP+ al echipamentului Cisco și să îl configurați conform setărilor dorite. De asemenea, acesta suportă funcționalitatea hot-swappable, ceea ce înseamnă că poate fi înlocuit sau adăugat în timpul funcționării rețelei, fără a afecta restul echipamentelor.

 

Modulul Cisco SFP 10G LR este o soluție excelentă pentru rețelele Ethernet de mare viteză, oferind performanțe superioare, fiabilitate și o distanță de transmisie impresionantă. Indiferent dacă este utilizat în centre de date, rețele de telecomunicații sau alte aplicații de mare viteză, acest modul este o alegere sigură și eficientă.

cisco sfp10g lr specs

Cisco SFP 10G LR – Specificatii tehnice

 

SFP-10G-LR-S=

Producator

Cisco

Conector

LC

Format tip

SFP+

Conexiune

SMF

Acoperire

10km

Viteza

10-Gigabit

Tip Transceiver

LR

Lungime de undă

1310nm

Dimensiuni (HxWxD)

1.2 in. x 2.75 in. x 4.75 in.

Temperatura de functionare

0°C to 70°C

Diagnoza Digitala (DDM)

Yes

Hot Swappable

Yes

Data Rate

8 Gbps to 11.3 Gbps

Interfata

10GBase LR

Cisco SFP 10G LR – Descriere modul


Modulul Cisco SFP 10G LR este compact și ușor, fiind conceput pentru a se integra perfect în echipamentele de rețea Cisco. Acesta beneficiază de o construcție solidă, având o carcasă metalică care asigură protecția împotriva interferențelor electromagnetice.
Modulul poate fi instalat și înlocuit cu ușurință, fără a necesita instrumente speciale. Conectorii LC duplex permit o conectare rapidă și sigură a fibrei optice, asigurând astfel o transmitere eficientă a datelor și reducând timpul de instalare.

 

Modulul Cisco SFP 10G LR oferă o performanță excepțională în ceea ce privește distanța de transmisie. Acesta poate transmite semnale pe o distanță de până la 10 kilometri, fără a suferi degradări semnificative ale calității semnalului. Aceasta îl face ideal pentru utilizarea în rețelele de mare viteză, unde este necesară o transmisie pe distanțe lungi.
Modulul de la Cisco este compatibil cu standardele industriale, fiind certificat conform specificațiilor IEEE 802.3ae și MSA (Multi-Source Agreement). Acest lucru garantează compatibilitatea modulului cu o gamă largă de echipamente de rețea, asigurând interoperabilitatea și flexibilitatea în implementarea soluțiilor de rețea.

 

Pentru a asigura o funcționare optimă și o durată lungă de viață, modulul Cisco SFP dispune de o serie de caracteristici avansate de gestionare a puterii. Aceste caracteristici includ monitorizarea și controlul temperaturii, tensiunii și curentului, precum și capacitatea de a ajusta automat puterea de transmisie în funcție de lungimea cablului optic utilizat.

 

Modulul Cisco SFP reprezintă o soluție fiabilă și performantă pentru transmiterea datelor la distanțe lungi în rețelele de mare viteză. Cu o construcție solidă, o instalare ușoară și o compatibilitate extinsă, acest modul este o alegere excelentă pentru implementarea soluțiilor de rețea avansate.

Cisco SFP 10G LR Datasheet

Cisco SFP 10G LR pentru conectivitate de mare viteză


Cisco SFP 10G LR este soluția ideală pentru implementarea unei conectivități de mare viteză în rețelele de date. Acest modul transceiver oferă o distanță de transmisie de până la 10 kilometri, ceea ce îl face potrivit pentru rețelele de mare extindere sau pentru conexiuni între centre de date.
Utilizarea modulului Cisco SFP asigură o transmitere stabilă și de înaltă performanță a datelor, fără pierderi semnificative de calitate sau viteză, indiferent de distanța de transmisie. Astfel, acesta poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi transferul de fișiere mari, streaming video de înaltă definiție sau comunicarea în timp real.

 

Cu o lungime de undă de 1310 nanometri, Cisco SFP poate transmite date la o viteză de până la 10 gigabiți pe secundă. Acest lucru face posibilă transferul rapid al informațiilor între diferitele dispozitive conectate la rețea, asigurând astfel o experiență fluidă și fără întreruperi pentru utilizatori.

 

Modulul transceiver Cisco SFP 10G LR este proiectat pentru a fi compatibil cu o gamă largă de echipamente de rețea, inclusiv rutere, switch-uri și servere. Acest lucru oferă flexibilitate în implementarea sa în diferite medii și arhitecturi de rețea.
Cisco SFP 10G este conceput pentru a fi ușor de instalat și de utilizat. Acesta se conectează simplu la porturile SFP+ ale dispozitivelor compatibile și nu necesită configurări complexe. Astfel, implementarea și gestionarea sa sunt rapide și eficiente.
Pentru a asigura o funcționare fiabilă și durabilă, modulul Cisco SFP este supus unor teste riguroase de calitate și performanță. Acesta este construit conform standardelor industriale și este protejat împotriva factorilor externi, cum ar fi temperaturile extreme sau fluctuațiile de tensiune.

 

Cisco SFP 10G LR este o soluție de conectivitate de înaltă performanță, potrivită pentru rețelele de date cu cerințe ridicate de viteză și distanță. Cu o transmisie stabilă și rapidă, acest modul transceiver este o alegere excelentă pentru a asigura o comunicare eficientă și fără întreruperi între diferitele dispozitive conectate la rețea.

Avantajele utilizarii Cisco SFP 10G LR


Utilizarea modulului Cisco SFP 10G LR aduce multiple avantaje în rețelele de date. În primul rând, acesta oferă o conectivitate de mare viteză și stabilitate, asigurând un transfer rapid și eficient al datelor. Datorită distanței maxime de transmisie de până la 10 kilometri, acest modul este potrivit pentru implementarea rețelelor de mare extindere.

 

Modulul Cisco SFP 10G LR beneficiază de interoperabilitate cu alte echipamente Cisco, asigurând astfel o compatibilitate totală și integrare fără probleme în ecosistemul de rețea existent. Aceasta facilitează procesul de instalare și întreținere și reduce costurile de administrare ale rețelei.
Cisco SFP 10G LR oferă suport pentru multiple protocoale de rețea, inclusiv Ethernet, Fibre Channel și SONET/SDH. Acest lucru îl face versatil și potrivit pentru o gamă largă de aplicații și scenarii de rețea.

 

Un alt avantaj important al utilizării modulului Cisco 10G LR este consumul redus de energie. Acesta utilizează tehnologia avansată de economisire a energiei, ceea ce duce la reducerea costurilor de exploatare și la un impact mai mic asupra mediului înconjurător.
Modulul Cisco SFP dispune de funcții de monitorizare și diagnosticare avansate, care facilitează identificarea și rezolvarea rapidă a problemelor de rețea. Aceasta contribuie la creșterea eficienței operaționale și la minimizarea timpului de inactivitate al rețelei.

 

Cisco SFP 10G LR este o soluție de conectivitate de înaltă performanță, fiabilă și eficientă pentru rețelele de date care necesită transfer de informații la viteze mari și distanțe extinse. Acest modul transceiver oferă avantaje semnificative în termeni de performanță, stabilitate și flexibilitate, reprezentând astfel o alegere excelentă pentru implementarea rețelelor moderne.

Frequently Asked Questions

Acesta este un modul care adoptă Distributed Feedback Laser (DFB).

Funcționează la o lungime de undă nominală de 1310 nm și poate atinge până la 10 km prin Fibră Single Mode (SMF). Este utilizat în cablarea clădirilor dintr-un campus mare sau chiar în înființarea unei rețele metropolitane (MAN).

LR (Long Range) este utilizat pentru transmisia de date pe distanță lungă, cum ar fi campusuri mari sau Metro Area Network. .

Nu pot fi mixate. Nu va merge. Trebuie să utilizați același tip de cablu pe ambele părți.

Vizualizati toate produsele din categoria: