• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Cisco ISR 4331

Cisco ISR 4331 (3GE, 2NIM, 1SM, 4G FLASH, 4G DRAM, IPB)


 

Cisco ISR 4331
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A

SAM Romania este partener autorizat Cisco Romania si comercializeaza doar switchuri Cisco originale cu suport oficial de la producator.

Recomandam si:

Cisco ISR 4331 este un router ce oferă o serie de funcționalități avansate și performanțe superioare pentru a satisface nevoile companiilor de orice dimensiune.

 

 

Cisco ISR 4331 – Descriere router


Routerul Cisco ISR 4331 este conceput pentru a oferi o conectivitate sigură și fiabilă în rețelele de afaceri. Are o arhitectură modulară și o capacitate de scalabilitate excelentă, care îl face potrivit pentru a susține nevoile de creștere ale companiilor într-un mod eficient.

 

Cu un procesor puternic și tehnologii avansate, cum ar fi criptarea hardware și funcționalitatea VPN, Cisco ISR 4331 asigură o performanță optimă și o securitate sporită a datelor în cadrul rețelelor de afaceri.

 

Routerul Cisco ISR 4331 este proiectat să ofere o soluție completă de conectivitate pentru companiile de diferite dimensiuni și industrii. Cu o arhitectură modulară, acesta permite adăugarea și configurarea ușoară a modulelor suplimentare, cum ar fi modulele de rețea, modulele de voce sau modulele de securitate, pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră.
Unul dintre avantajele majore ale routerului Cisco ISR 4331 este capacitatea sa de scalabilitate. Acesta poate fi configurat pentru a suporta creșterea rețelei în mod flexibil, permițând adăugarea de module suplimentare sau upgrade-uri de performanță pentru a face față cerințelor în continuă schimbare ale afacerii dumneavoastră.

 

Performanța routerului Cisco ISR 4331 este asigurată de un procesor puternic, care permite o procesare rapidă a datelor și o transferare eficientă a informațiilor în cadrul rețelei. Cu ajutorul tehnologiei avansate de criptare hardware, acesta oferă o securitate sporită a datelor și protejează informațiile sensibile ale afacerii dumneavoastră de amenințările cibernetice.

 

Funcționalitatea VPN (Virtual Private Network) a routerului Cisco ISR 4331 permite crearea de conexiuni securizate între diferite locații ale afacerii dumneavoastră. Aceasta facilitează comunicarea și partajarea de resurse între sucursale, filiale sau angajați remote, asigurând o colaborare eficientă și securizată în cadrul organizației.

 

Cisco ISR 4331 este o soluție ideală pentru companiile care doresc o conectivitate sigură și fiabilă în rețelele de afaceri. Cu o arhitectură modulară, capacitate de scalabilitate excelentă, procesor puternic și tehnologii avansate, acesta oferă performanță optimă și securitate sporită a datelor, satisfăcând nevoile de creștere și protecție ale afacerii dumneavoastră.

 

Cisco ISR 4331 - Datasheet

Cisco ISR4331 – Specificatii tehnice

 

Descriere

Debitul agregat

100 Mbps to 300 Mbps

Total porturi onboard WAN sau LAN 10/100/1000

3

Porturi RJ-45-based

2

Porturi SFP-based

2

Sloturi îmbunătățite pentru module de servicii

1

Sloturi pentru module de serviciu

0

Sloturi NIM

2

OIR (all I/O modules)

Yes

Slot Onboard ISC

1

Memorie implicită cu viteză dublă de date 3 (DDR3) cod de corectare a erorilor (ECC) DRAM

 

4 GB

Memoria maximă DDR3 ECC DRAM

16 GB

Memorie implicită DDR3 ECC DRAM

NA

Memoria maximă DDR3 ECC DRAM (plan de date)

NA

Memorie implicită DDR3 ECC DRAM (plan de control/servicii)

NA

Memoria maximă DDR3 ECC DRAM (plan de control/servicii)

NA

Memorie flash

4 GB

Memorie maxima flash

16 GB

Sloturi External USB 2.0 (type A)

1

Consola USB port -type B mini (up to 115.2 kbps)

1

Port consola serial – RJ45 (up to 115.2 kbps)

1

Port auxiliar consola – RJ45

(up to 115.2 kbps)

1

Sursa alimentare

Internal: AC and PoE

Sursa alimentare redundanta

N/A

Voltaj la intrare AC

100 to 240 VAC autoranging

Frecventa AC

47 to 63 Hz

Gama de curent de intrare AC, sursă de alimentare AC (maximum)

3 to 1.3A

Curent de supratensiune de intrare

60 A peak and less than 5 Arms per half cycle

Putere (watts)

42

Putere maxima cu sursa de alimentare (watts)

250

Putere maximă cu alimentare PoE (numai platformă) (wați)

530

Putere PoE maximă disponibilă de la sursa de alimentare PoE (wați)

250

Cisco ISR 4331 – Porturi


Routerul Cisco ISR 4331 vine echipat cu un număr generos de porturi, care permit conectarea unui număr mare de dispozitive la rețeaua de afaceri. Este dotat cu patru porturi Gigabit Ethernet, care facilitează transferul rapid de date între dispozitive.
Acest router dispune de un port USB, care permite conectarea unui dispozitiv de stocare extern sau a unui modem 3G/4G pentru a asigura o conectivitate de rezervă în cazul în care conexiunea principală întâmpină probleme.
ISR 4331 este un echipament Cisco, ce dispune de un slot pentru introducerea de module de extensie, care permit adăugarea de noi funcționalități și caracteristici în rețeaua de afaceri.

 

În ceea ce privește porturile Gigabit Ethernet, acestea sunt ideale pentru transferul rapid de date între dispozitivele conectate la rețea. Aceste porturi pot fi utilizate pentru conectarea computerelor, serverelor, imprimantelor și a altor dispozitive care necesită o viteză mare de transfer a datelor. De asemenea, aceste porturi Gigabit Ethernet sunt compatibile cu standardele IEEE 802.3, ceea ce le face compatibile cu majoritatea dispozitivelor de rețea disponibile pe piață.

 

Portul USB al routerului Cisco ISR 4331 oferă o flexibilitate suplimentară în ceea ce privește conectivitatea. Acesta permite conectarea unui dispozitiv de stocare extern, cum ar fi un hard disk sau un stick USB, pentru a partaja și accesa fișierele în rețea. De asemenea, acest port USB poate fi utilizat pentru conectarea unui modem 3G/4G, oferind o soluție backup în cazul în care conexiunea principală de internet întâmpină probleme. Astfel, routerul Cisco ISR 4331 asigură o conectivitate continuă și fiabilă pentru afacerea dumneavoastră.

 

Cisco ISR 4331 dispune de un slot pentru introducerea de module de extensie. Aceste module permit adăugarea de noi funcționalități și caracteristici în rețeaua de afaceri, în funcție de nevoile specifice ale companiei dumneavoastră. De exemplu, puteți adăuga un modul de extensie pentru a extinde capacitatea de stocare a routerului sau pentru a adăuga funcționalități de securitate suplimentare. Această flexibilitate oferită de modulele de extensie face ca routerul Cisco ISR 4331 să fie o soluție scalabilă și adaptabilă la cerințele în continuă schimbare ale afacerii dumneavoastră.

Cisco ISR 4331 EOL

Cisco ISR 4331 – Dimensiuni si Module


În ceea ce privește dimensiunile, Cisco ISR 4331 este un router compact și ușor, care poate fi instalat cu ușurință în orice mediu de afaceri. Are o înălțime de aproximativ 1U în rack și poate fi montat fie pe perete, fie pe birou, în funcție de nevoile companiei.

 

Routerul Cisco ISR 4331 poate fi extins cu ajutorul modulelor de extensie Cisco, care oferă funcționalități suplimentare, cum ar fi conectivitatea cu rețelele mobile, gestionarea traficului prioritizat sau securitatea avansată a rețelei.

Aceste module sunt ușor de instalat și pot fi adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale companiei, permițându-i să își extindă și să își îmbunătățească rețeaua în funcție de nevoile sale în continuă schimbare.

 

Cisco ISR 4331 vine echipat cu un procesor puternic, care asigură o performanță excelentă în gestionarea traficului de rețea. Acest lucru este deosebit de util în cazul companiilor cu o mare cantitate de date care trebuie să fie procesate și transmise într-un mod eficient.
Routerul de la Cisco are o serie de caracteristici avansate de securitate, care protejează rețeaua companiei împotriva amenințărilor cibernetice.

 

Aceste caracteristici includ firewall, VPN și filtrare a conținutului, asigurând astfel că datele și informațiile sensibile ale companiei sunt în siguranță.
În ceea ce privește conectivitatea, Cisco 4331 oferă multiple opțiuni, inclusiv porturi Gigabit Ethernet, porturi USB și sloturi pentru module de extensie. Aceste opțiuni permit companiei să se conecteze la diverse dispozitive și să își extindă rețeaua în funcție de nevoile sale specifice.

 

Cisco ISR 4331 este un router versatil și puternic, care poate fi adaptat pentru a satisface cerințele specifice ale oricărei companii. Cu dimensiuni compacte și module de extensie ușor de instalat, acest router oferă funcționalități suplimentare și o securitate avansată, asigurând astfel o performanță excelentă și protecție pentru rețeaua companiei.

Optimizarea conectivității cu Cisco ISR 4331


Prin utilizarea routerului Cisco ISR 4331, companiile pot obține o conectivitate rapidă și fiabilă în cadrul rețelelor lor de afaceri. Acest router oferă o serie de funcționalități avansate pentru a optimiza performanța rețelei și a îmbunătăți eficiența operațională.
Cu ajutorul tehnologiei Cisco Intelligent WAN (IWAN), Cisco ISR 4331 poate analiza traficul de rețea și poate direcționa automat datele prin cea mai bună cale, asigurând astfel o latență mică și o performanță maximă a rețelei.

 

Cisco ISR 4331 oferă o gamă largă de funcționalități de securitate, cum ar fi firewall-ul integrat și criptarea hardware, care protejează datele companiei împotriva amenințărilor cibernetice și a atacurilor externe.
ISR 4331 este echipat cu tehnologia Cisco Application Visibility and Control (AVC), care permite companiilor să monitorizeze și să controleze traficul de rețea în timp real. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care există aplicații critice pentru afacere care necesită o prioritate mai mare în cadrul rețelei.

 

Un alt avantaj al utilizării Cisco ISR 4331 este faptul că acesta poate fi integrat cu ușurință în infrastructura existentă a companiei. Acest router este compatibil cu o varietate de tehnologii și protocoale de rețea, permițând astfel o integrare fără probleme în rețelele existente.
Pe lângă funcționalitățile sale avansate de conectivitate și securitate, Cisco ISR 4331 oferă și opțiuni de administrare și monitorizare a rețelei foarte eficiente. Acest router este dotat cu un sistem de operare avansat, care permite administratorilor să configureze și să gestioneze rețeaua într-un mod simplu și intuitiv.

 

Utilizarea routerului Cisco ISR 4331 poate aduce numeroase beneficii companiilor, inclusiv o conectivitate rapidă și fiabilă, o securitate sporită a datelor și o administrare eficientă a rețelei. Acest router este o soluție excelentă pentru companiile care doresc să-și optimizeze rețelele de afaceri și să îmbunătățească eficiența operațională.

 

Cisco ISR 4331 – Throughput

 

Routerul Cisco ISR 4331 oferă un throughput excelent, care facilitează transferul rapid de date în rețelele de afaceri. Cu o capacitate de procesare de până la 100 Mbps, acest router poate face față cu ușurință cerințelor intensive de bandă largă și suportă sevicii complexe, cum ar fi VoIP, videoconferințe și transmisiuni de date în timp real.

 

Datorită funcționalităților sale avansate și performanței superioare, Cisco ISR 4331 este alegerea ideală pentru companiile care doresc să își optimizeze conectivitatea și să își îmbunătățească performanța rețelei.
Astfel, Cisco ISR 4331 se dovedește a fi soluția perfectă pentru companiile moderne, care caută o performanță excelentă, securitate sporită și o conectivitate rapidă și fiabilă în cadrul rețelelor lor de afaceri.

 

Acest router oferă și suport pentru tehnologia VPN (Virtual Private Network), ceea ce permite companiilor să creeze conexiuni sigure între diferite locații geografice. Aceasta este o caracteristică esențială într-o lume în care multe companii au filiale sau birouri în diferite orașe sau chiar țări.
Un alt avantaj al routerului Cisco ISR 4331 este capacitatea sa de a gestiona traficul de rețea într-un mod inteligent. Acesta utilizează tehnologia QoS (Quality of Service) pentru a prioritiza și a direcționa traficul în funcție de nevoile și prioritățile stabilite de administratorul rețelei. Astfel, aplicațiile critice, cum ar fi VoIP-ul sau videoconferințele, vor beneficia întotdeauna de o lățime de bandă suficientă pentru a funcționa în mod optim, chiar și în condiții de trafic intens.

 

În ceea ce privește securitatea, Cisco ISR 4331 oferă o gamă largă de funcționalități avansate, cum ar fi firewall-ul integrat, filtrarea conținutului și criptarea datelor. Aceste caracteristici asigură protecția rețelei și a datelor companiei împotriva amenințărilor cibernetice și a accesului neautorizat.
Routerul ISR 4331 vine echipat cu interfețe flexibile, care permit conectarea facilă a diferitelor dispozitive și echipamente de rețea. Aceste interfețe includ porturi Ethernet Gigabit, sloturi pentru module de extensie și interfețe de voce, ceea ce face ca acest router să fie extrem de versatil și să se poată adapta cu ușurință la nevoile specifice ale fiecărei companii.

 

Cisco 4331 este un router puternic și fiabil, care oferă un throughput excelent și o performanță superioară în rețelele de afaceri. Cu funcționalitățile sale avansate, securitatea sporită și capacitatea de a gestiona traficul de rețea într-un mod inteligent, acesta este alegerea ideală pentru companiile moderne, care doresc să își optimizeze conectivitatea și să își îmbunătățească performanța rețelei.

Frequently Asked Questions

3 porturi.


Cisco 4331/K9 are 3 porturi Gigabit Ethernet, 2 sloturi pentru module de interfață de rețea și 1 slot pentru module de servicii. Aceste 3 porturi includ un port RJ-45 dedicat, un port SFP dedicat și un port RJ-45/SFP cu mod dublu.

Parametrii impliciti pentru portul de consolă sunt de 9600 baud, 8 biți de date, 1 bit de oprire și fără paritate.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Vizualizati toate produsele din categoria: