• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Cisco C9200L-24T-4G-E

Cisco C9200L-24T-4G-E, Catalyst 9200L 24-port data, 4 x 1G, Network Essentials

 

Cisco C9200L-24T-4G-E
Cisco Romania - Switch Cisco Catalyst C9300-24P-A

SAM Romania este partener autorizat Cisco Romania si comercializeaza doar switchuri Cisco originale cu suport oficial de la producator.

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Aceast switch poate fi achizitionat si din magazinul nostru online:

Vizualizati toate echipamentele din gama:

Switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E este un echipament de rețea de ultimă generație care oferă performanță și securitate superioare. În acest articol, vom explora specificațiile tehnice ale acestui model, consumul său de energie și configurarea funcției Power over Ethernet (PoE). Vom compara, de asemenea, C9200L-24T-4G-E cu modelul C9200L-24P-4G-E și vom discuta despre configurarea porturilor de pe acest switch Cisco.

 


C9200L-24T-4G-E – Specificații tehnice


Switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E dispune de 24 de porturi Gigabit Ethernet, câteva dintre acestea fiind compatibile și cu tehnologia Fast Ethernet. Aceasta permite conectarea simplă și rapidă a dispozitivelor la rețeaua locală. Switch-ul este echipat cu patru porturi de transfer de date de mare viteză de tip 10G SFP+.

 

O altă caracteristică importantă a acestui model este capacitatea sa de gestionare a traficului de rețea. C9200L-24T-4G-E suportă Quality of Service (QoS) și poate asigura distribuirea eficientă a lățimii de bandă pentru diferite aplicații și servicii. Astfel, veți avea control total asupra priorităților de trafic și veți putea oferi performanță optimă dispozitivelor critice din rețea.
Switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E este proiectat să ofere o experiență de rețea avansată și fiabilă pentru mediile de afaceri. Cu ajutorul porturilor Gigabit Ethernet, veți putea conecta dispozitivele dvs. la rețea cu viteză și stabilitate. compatibilitatea cu tehnologia Fast Ethernet vă permite să conectați și dispozitivele mai vechi, fără a fi nevoie să faceți upgrade la întreaga infrastructură de rețea.

 

Switch-ul C9200L-24T-4G-E este dotat cu patru porturi de transfer de date de mare viteză de tip 10G SFP+, ceea ce vă permite să beneficiați de performanță superioară și latime de bandă mare pentru transferul rapid al datelor. Aceste porturi sunt ideale pentru conectarea dispozitivelor cu cerințe ridicate de lățime de bandă, cum ar fi serverele de fișiere, centrele de date și sistemele de stocare în rețea.

 

Un alt avantaj al acestui model de switch este capacitatea sa de gestionare a traficului de rețea prin suportul pentru Quality of Service (QoS). Cu ajutorul QoS, puteți asigura o distribuire eficientă a lățimii de bandă, prioritatea și controlul traficului în rețea. Acest lucru vă permite să oferiți performanță optimă dispozitivelor critice din rețea, cum ar fi telefoanele IP, camerele de supraveghere și alte dispozitive care necesită o conexiune stabilă și de înaltă calitate.

 

Switch-ul de la Cisco: C9200L-24T-4G-E este o alegere excelentă pentru mediile de afaceri care necesită o rețea performantă, fiabilă și ușor de gestionat.

 

 

Descriere Cisco C9200L-24T-4G-E

 

 

C9200L-24T-4G-E

Porturi 10/100/1000 or PoE+

24 ports data

Configuratie Uplink

4x 1G fixed uplinks

Sursa de alimentare

PWR-C5-125WAC

Ventilator

Fixed redundant

Soft

Network Essentials

Dimensiuni carcase

1.73 x 17.5 x 11.3 in

4.4 x 44.5 x 28.8 cm

Greutate

4.35 Kg

Retele virtuale

1

Latime de banda pentru Stacking

80 Gbps

Numarul total de adrese MAC

16,000

Numărul total de rute IPv4 (ARP plus rute învățate)

11,000 (8,000 direct routes and 3,000 indirect routes)

Intrări de rutare IPv4

3,000

Intrări de rutare IPv6

1,500

Scala de rutare multicast

1,000

Intrări la scară QoS

1,000

Intrări la scară ACL

1,500

Buffer de pachete pe SKU

6 MB buffers for 24- or 48-port Gigabit Ethernet models

Intrări flexibile NetFlow (FNF).

16,000 flows on 24- and 48-port Gigabit Ethernet models

DRAM

2 GB

Flash

4 GB

VLAN IDs

1024

Total Switched Virtual Interfaces (SVI-uri)

512

Jumbo frames

9198 bytes

Lățimea de bandă fără fir per switch

N/A

Capacitatea de Switching

56 Gbps

Rata de Forwarding

83.33 Mpps

Duarata de functionare (hours)

531,030

 

 

Cisco C9200L-24T-4G-E Datasheet

C9200L-24T-4G-E – Consumul de energie


Un aspect important de luat în considerare atunci când alegeți un switch de rețea este consumul de energie. Cisco C9200L-24T-4G-E este proiectat să fie eficient din punct de vedere energetic, astfel încât să reducă costurile de funcționare și să minimizeze impactul asupra mediului.
Acest model beneficiază de tehnologia Energy Efficient Ethernet (EEE), care optimizează consumul de energie în funcție de traficul de rețea. Switch-ul poate regla automat puterea de ieșire a porturilor în funcție de necesitățile dispozitivelor conectate, contribuind astfel la reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon.

 

Cisco C9200L-24T-4G-E are și funcția de hibernare automată pentru porturile neutilizate. Acest lucru înseamnă că atunci când un dispozitiv conectat la switch nu este utilizat, portul respectiv intră în modul de hibernare, reducând consumul de energie la minim. Această caracteristică este deosebit de utilă în cazul în care aveți dispozitive care sunt conectate la switch, dar nu sunt utilizate în mod constant, cum ar fi imprimante sau dispozitive de stocare în rețea.

 

C9200L-24T-4G-E este echipat cu ventilatoare cu viteză variabilă, care se ajustează automat în funcție de temperatura internă a switch-ului. Acest lucru contribuie nu numai la reducerea consumului de energie, dar și la prelungirea duratei de viață a ventilatoarelor, reducând astfel costurile de întreținere.

 

Pentru a vă oferi o imagine mai clară a consumului de energie al acestui switch, Cisco a dezvoltat și o aplicație specială numită Cisco EnergyWise. Această aplicație vă permite să monitorizați și să controlați consumul de energie al tuturor dispozitivelor conectate la switch, oferindu-vă astfel posibilitatea de a identifica și de a optimiza eficiența energetică a întregii rețele.

 

Cisco C9200L-24T-4G-E este un switch de rețea care se remarcă prin eficiența energetică și preocuparea pentru mediu. Prin tehnologia Energy Efficient Ethernet, funcția de hibernare automată și ventilatoarele cu viteză variabilă, acest model contribuie la reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon, oferind în același timp performanță și fiabilitate în rețea.

C9200L-24T-4G-E Specs

C9200L-24T-4G-E – Configurarea funcției PoE


Power over Ethernet (PoE) este o funcție importantă pentru switch-urile moderne, care permite furnizarea de energie prin intermediul cablului Ethernet către dispozitivele conectate. Switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E vine echipat cu suport PoE, ceea ce înseamnă că puteți alimenta și controla dispozitivele fără a avea nevoie de surse de alimentare suplimentare.

 

Pentru a configura funcția PoE pe acest switch, aveți posibilitatea de a seta manual puterea de ieșire pentru fiecare port. Aceasta vă permite să adaptați alimentarea în funcție de cerințele dispozitivelor conectate, asigurându-vă că fiecare dispozitiv primește cantitatea adecvată de energie.
C9200L-24T-4G-E dispune de caracteristici avansate de monitorizare a consumului de energie, permițându-vă să evaluați eficiența energetică a rețelei și să identificați posibile surse de optimizare.

 

Funcția PoE este extrem de utilă într-o gamă largă de scenarii. De exemplu, într-un birou modern, switch-urile PoE pot alimenta telefoanele IP, camerele de supraveghere și punctele de acces wireless, eliminând astfel necesitatea de a avea prize de curent suplimentare în locații strategice. Acest lucru simplifică cablarea și reduce costurile de instalare.
O altă aplicație comună a funcției PoE este în industria de securitate. Camerele de supraveghere PoE pot fi alimentate și controlate direct de switch-ul PoE, eliminând necesitatea de a instala surse de alimentare separate pentru fiecare cameră. Aceasta face instalarea și administrarea sistemelor de supraveghere mai ușoară și mai eficientă.

 

Funcția PoE este folosită și în domeniul medical. Switch-urile PoE pot alimenta dispozitivele medicale, cum ar fi monitoarele pacienților și echipamentele de diagnostic, fără a fi nevoie de prize de curent suplimentare în apropierea fiecărui dispozitiv. Acest lucru facilitează mobilitatea și flexibilitatea în cadrul unităților medicale.
Pentru a configura funcția PoE pe switch-ul C9200L-24T-4G-E, puteți utiliza interfața de gestionare grafică (GUI) sau interfața de linie de comandă (CLI). Ambele opțiuni vă oferă acces la setările avansate ale funcției PoE, permițându-vă să personalizați alimentarea în funcție de nevoile specifice ale rețelei dvs.

 

Funcția PoE oferită de switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E aduce numeroase beneficii în ceea ce privește alimentarea și controlul dispozitivelor conectate într-o rețea. Cu ajutorul acestei funcții, puteți simplifica cablarea, reduce costurile și optimiza eficiența energetică a rețelei dvs.

Comparativ switch Cisco C9200L-24T-4G-E cu modelul C9200L-24P-4G-E: Diferențe și alegerea potrivită


Pentru a face o alegere informată, este important să comparați diferitele modele de switch-uri disponibile. În cazul switch-urilor Cisco, se poate întâmpla că aveți nevoie să alegeți între două variante similare, cum ar fi C9200L-24T-4G-E și Cisco C9200L-24P-4G-E.

 

Diferența principală între cele două modele constă în capacitatea lor de Power over Ethernet (PoE). În timp ce C9200L-24T-4G-E beneficiază de suport PoE, modelul C9200L-24P-4G-E dispune de porturi PoE dedicate, permitându-vă să alimentați simultan mai multe dispozitive PoE.
Alegerea potrivită depinde de necesitățile și cerințele specifice ale rețelei dvs. Dacă aveți nevoie de o cantitate mare de porturi PoE sau de o capacitate suplimentară de alimentare, modelul C9200L-24P-4G-E poate fi cea mai bună opțiune.

 

Switch-urile Cisco sunt recunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor superioară. Acestea sunt proiectate pentru a gestiona traficul de rețea intens, oferind în același timp securitate și flexibilitate. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, veți beneficia de funcționalități avansate și de o calitate superioară a serviciilor.

 

față de diferențele de alimentare, modelele C9200L-24T-4G-E și C9200L-24P-4G-E pot avea și alte caracteristici distincte. De exemplu, C9200L-24P-4G-E poate avea o capacitate de stocare mai mare sau poate oferi suport pentru tehnologii avansate precum virtualizarea rețelei.
Este important să evaluați cu atenție cerințele rețelei dvs. și să vă asigurați că alegeți un model de switch care să se potrivească perfect nevoilor dvs. Este recomandat să consultați și ghidurile de utilizare și specificațiile tehnice ale fiecărui model pentru a obține informații detaliate despre funcționalități și performanțe.

 

 

 

Cisco C9200L-24T-4G-E – Configurarea porturilor


O parte esențială a utilizării unui switch Cisco este configurarea porturilor de pe acesta. C9200L-24T-4G-E oferă funcționalitatea completă de administrare a porturilor, oferindu-vă flexibilitatea de a configura și monitoriza fiecare port individual.
Puteți atribui diferite setări porturilor, cum ar fi modul de operare (duplex și viteză), VLAN-uri, protocoale de trimitere sau recepționare a pachetelor și multe altele. Aceasta vă permite să adaptați switch-ul la nevoile specifice ale rețelei dvs. și să asigurați conectivitatea optimă a dispozitivelor.
C9200L-24T-4G-E vine cu un set complet de caracteristici de securitate, inclusiv filtrarea adresei MAC, control de acces bazat pe port (Port-Based Access Control) și autentificare avansată. Aceste funcționalități vă permit să protejați rețeaua dvs. și să gestionați accesul dispozitivelor conectate în mod eficient.

 

Switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E este o alegere excelentă pentru rețelele de medie și mare dimensiune, oferind performanță ridicată, eficiență energetică și caracteristici avansate de configurare și securitate. Indiferent că aveți nevoie de un switch pentru birou, pentru centru de date sau pentru infrastructura de rețea, C9200L-24T-4G-E este o opțiune solidă.

 

Este important de menționat că switch-ul Cisco C9200L-24T-4G-E vine cu suport pentru tehnologia Power over Ethernet (PoE). Aceasta înseamnă că puteți alimenta dispozitivele conectate prin intermediul cablului Ethernet, eliminând astfel necesitatea de a utiliza surse de alimentare separate pentru fiecare dispozitiv.
Un alt aspect interesant al acestui switch este capacitatea sa de a suporta agregarea de link-uri (link aggregation). Această funcționalitate vă permite să combinați mai multe porturi fizice într-un singur canal virtual, creând astfel o conexiune mai rapidă și mai fiabilă între switch și alte dispozitive din rețea.
Mai mult decât atât, C9200L-24T-4G-E oferă suport pentru protocolul Spanning Tree (STP), care ajută la prevenirea buclelor de rețea și la asigurarea unei conectivități stabile. Acest protocol detectează și elimină automat buclele din rețea, asigurând astfel un trafic de date fluent și fără întreruperi.
În ceea ce privește administrarea și monitorizarea switch-ului, C9200L-24T-4G-E vine cu o interfață de gestionare intuitivă și ușor de utilizat. Puteți accesa switch-ul prin intermediul unei interfețe web sau prin linia de comandă, oferindu-vă astfel flexibilitatea de a alege metoda preferată de administrare.

Frequently Asked Questions

Iată diferențele cheie dintre 9200 și 9200L:

9200 acceptă Stackwise-160, în timp ce 9200L acceptă Stackwise-80.

9200 are tabele de căutare mai mari decât 9200L.

9200 acceptă unități de ventilatoare înlocuibile pe teren și uplink modulare, în timp ce 9200L nu.

Cu capacitate PoE+ completă, putere și redundanță a ventilatorului, lățime de bandă de stivuire de până la 160 Gbps, legături UPLINK modulare, suport pentru caracteristicile Layer 3 și corecție la rece, SWITCH-URILE din seria Catalyst 9200 sunt soluția de neegalat din industrie.

C9200L-STACK-KIT conține tot ce aveți nevoie pentru a vă stivui switch-ul din seria 9200L. Setul include (2) adaptoare pentru stiva de date împreună cu (1) cablu pentru stiva de date.

Vizualizati toate produsele din categoria: