• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania
Veeam software sunt solutii de backup si recuperare precum si pentru managementul virtualizarii pentru medii VMware si Hyper-V.

Oferta noastra cuprinde toata suita de solutii Veeam.

Veeam Software este o companie privata de tehnologie a informatiei care furnizeaza solutii de backup. Implementarea acestor solutii vor permite companiilor sa economiseasca timp, sa atenueze si sa reduca semnificativ capitalul si costurile operationale.
Veeam Romania
Veeam ONE oferă monitorizare profundă, inteligentă, raportare și automatizare instrumente interactive și învățare inteligentă, identificarea și rezolvarea in timp real a problemelor clientului înainte de a deveni probleme majore. Astăzi, odată cu explozia creșterii datelor, este dificil să țineți evidența tuturor sistemelor din enviroment, mai ales cu datele răspândite în cloud virtual, fizic, hibrid și public.

Cum țineți evidența tuturor sistemelor pe care se află datele dvs?

Cum vă asigurați că totul funcționează la performanțe maxime, și cum puteți remedia mai repede problemele de date?

Veeam rămâne concentrat pe livrarea capabilităților care asigură organizațiile ca obțin o vizibilitate completă a copiei de rezervă a infrastructurii și aspectele operaționale ale proceselor de backup și recuperare. Veeam ONE este o parte a Veeam Availability Suite. Oferă o soluție completa de monitorizare și analiză pentru backup, medii virtuale și fizice, ofera asistență pentru Veeam Backup & Replication și agenții Veeam, precum și VMware, Hyper-V și Nutanix AHV. Practic Veeam ONE oferă monitorizare și analiză cuprinzătoare pentru întregul mediu IT.
Veeam ONE oferă monitorizare și analize bogate în caracteristici pentru a oferi claritatea si vizibilitatea de care aveți nevoie:

Alerte proactive: Atenuați în mod proactiv potențialele amenințări la adresa mediului dvs. înainte ca acestea să devină probleme reale

Inteligență încorporată: Puteti identifica și rezolva infrastructura și software-ul comun sau configurările greșite înainte de impactul operațional.

Automatizare inteligentă: diagnosticarea bazată pe învățarea automata ca acțiuni de remediere pentru a rezolva problemele mai repede.

Prognoza și planificarea: vizibilitate în costurile de calcul, stocare și backup resurse de depozit pentru a prognoza ratele de utilizare și cerințele de resurse.


Monitorizare si raportare: Rămâneți conectat 24/7, cu vizibilitate în timp real a mediilor de backup, fizice și virtuale.


Capacitatea de a planifica si a face prognose: Eliminați presupunerile atunci când prognozați nevoile viitoare de infrastructură și planificați achizițiile de stocare.

Guvernanță și conformitate: organizațiile își cunosc poziția de protecție a datelor instantaneu prin monitorizare consecventă și raportare privind conformitatea si backup SLA

Si chiar mai mult de atat, oferta capabilitati cum ar fi:
• Raportarea conformității Backup-ului • Analiza datelor brute și personalizarea rapoartelor • Generator de rapoarte • Raportare și monitorizare multi-tenant • Evaluări de performanță și configurație • Rapoarte de evaluare a infrastructurii
Consola de monitorizare, se poate atasat doar la produsul Veeam Backup & Replication
Model de licentiere: Per Socket (end of life)
Licenta Veeam ONE Romania
Before you begin Veeam ONE install, check platform and system requirements.
How to monitor and analyze performance with Veeam ONE
Veeam ONE Monitor is the first of the integrated Veeam ONE solution. Being the primary tool for monitoring Veeam Backup & Replication, Veeam ONE Monitor provides complete visibility of the virtual and backup infrastructure.
How to set up reporting with Veeam ONE
Veeam One Reporter is a tool you can use to document and report on your environment to support analysis, decision making, optimization and resource utilization.

Ai nevoie de mai multe detalii?