• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania
Veeam software sunt solutii de backup si recuperare precum si pentru managementul virtualizarii pentru medii VMware si Hyper-V.

Oferta noastra cuprinde toata suita de solutii Veeam.

Veeam Software este o companie privata de tehnologie a informatiei care furnizeaza solutii de backup. Implementarea acestor solutii vor permite companiilor sa economiseasca timp, sa atenueze si sa reduca semnificativ capitalul si costurile operationale.
Veeam Romania
Abonamente multianuale cu facturare în avans conțin toți anii într-un singur SKU. Achiziții minime de 10 licențe per comandă.
Model de licentiere: Per User
Veeam Backup pentru Microsoft 365 reprezintă aplicația care vă permite să salvați datele companiei din cloud-ul Microsoft Office 365 și aici ne referim la datele din Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft OneDrive for Business și Microsoft Teams, precum și datele stocate local pe servere Exchange și SharePoint. Este simplu să creezi copii de rezervă pentru Microsoft 365 în orice locație, inclusiv local, Azure, AWS sau la un service provider.

Ce poti face cu soluția Veeam Backup for Microsoft 365?

- Protejezi datele din Office 365 de ștergerile accidentale, amenințările cibernetice; - Îndeplinești cerințele legale și de complianță; - Backup în orice locație (on premise și cloud); - Restaurezi fișiere individuale. - Protecția datelor pentru OneDrive for Business - Protecția datelor pentru SharePoint - Flexibilitatea copiilor de rezervă

Motive pentru a salva datele din Microsoft 365 Majoritatea consumatorilor de servicii în cloud consideră (în mod eronat, de altfel) că furnizorul (Microsoft în cazul serviciilor Office 365) se ocupă de toate aspectele funcționării serviciului, inclusiv backup-ul datelor utilizatorilor. Acest lucru este adevărat doar parțial – Office 365 se bazează pe un model de responsabilitate împărțit („shared responsibility model”) între Microsoft și utilizator. În esență, în acest model atât echipele Microsoft, cât și echipele clienților au un rol în mentenanța sistemului:

Rolul principal al echipelor Microsoft este de a proteja și menține infrastructura Microsoft 365 în funcțiune, în parametrii necesari. Ei se asigură că partea de hardware funcționează în parametrii doriți și că aplicațiile Microsoft 365 sunt sănătoase. Tot ei fac mentenanța periodică a sistemelor, precum upgrade-urile de software, patch-uri etc. De partea cealaltă, se așteaptă ca utilizatorii de Microsoft 365 să facă managementul datelor introduse în platformă, precum și backup-ul acestor date. În consecință, dacă cineva din organizația noastră șterge un fișier / email / sau orice altă informație, nu ne putem aștepta să sunăm / deschidem un tichet, iar echipa de suport Microsoft să ne recupereze acele date. Microsoft
Veeam Microsoft 365 - arhitectura
Veeam Backup Microsoft 365
How to Configure Veeam Backup for Microsoft 365
Veeam Backup for Microsoft Office 365 is a complete solution that allows you to back up and recover your Office 365 data, in case of accidental deletion, security threats and retention policy gaps.
Veeam Backup for Microsoft Office 365 - Fast Configuration
In this demo we are going to take the recently deployed AWS Marketplace version of Veeam Backup for Microsoft Office 365 and we are going to add our Org, define our backup repositories including Object Storage in AWS S3 and create our backup jobs.

Ai nevoie de mai multe detalii?