• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Kaspersky ASAP: Automated Security Awareness Platform

Kaspersky ASAP: Automated Security Awareness Platform

Platforma de educatie cibernetică pentru angajati
Stiati ca:
90% dintre incidentele cibernetice sunt cauzate de erori umane
78% dintre companii afirmă că angajaţii au periclitat siguranţa datelor accidental în ultimele 12 luni
116.000$ Costul anual al utilizării inadecvate a sistemelor IT pentru IMM-uri
3,92 milioane$ Costul mediu global al unei breşe de securitate
Solutia
Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP)
Datorită filtrelor avansate de phishing şi firewallurilor, multe organizaţii beneficiază de protecţie mai bună. Deci în prezent, principala vulnerabilitate privind securitatea cibernetică este reprezentată de proprii angajaţi. Aceştia oferă un punct de acces la sistemele IT, de aceea erorile umane sunt acum cauza majorităţii incidentelor cibernetice.

Organizaţia ta poate pierde venituri semnificative, doar pentru că nu sunt conştientizate riscurile de securitate. De fapt, 82% dintre angajaţii reclamă un deficit de abilităţii în domeniul securităţii cibernetice.

Educarea angajaţilor cu privire la problemele de securitate cibernetică, pentru a le schimba atitudinea şi comportamentul, îţi va protejarea compania şi sistemele IT. Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP) oferă instruire interactivă, asistată de computer, mai eficientă, ceea ce poate reduce semnificativ numărul de incidente de securitate cibernetică cauzate de oamenii într-o organizaţie.
Ajută-ţi sistemele să supravieţuiască...si ofera educatie cibernetica angajatilor
Există tehnologie extraordinară în multe companii, de aceea oamenii trebuie să aibă cunoștințe de securitate cibernetică pentru a o utiliza cu încredere. Instruirea corectă oferă această încredere şi măreşte nivelul de conştientizare a riscurilor de securitate în rândul angajaţilor, ridică moralul şi contribuie la o cultură de muncă mai bună.

La fel ca alte tipuri de instruire, dobândirea abilităţilor de securitate cibernetică este mai puţin eficientă când cursurile sunt lungi, tehnice şi nu sunt inspiraţionale. Instruirea pentru conştientizarea riscurilor de securitate trebuie să fie continuă, cu un program cu o structură clară şi lecţii pas-cu-pas mai mici care stimulează comportamentul necesar şi motivează angajaţii să detecteze şi să raporteze atacurile reale.

Oferindu-le angajaţilor libertatea de a performa vei crea beneficii ample pentru propria afacere, angajaţii bine-instruiţi îţi protejează compania prin reducerea incidentelor de securitate, mărind durata de funcţionare şi eficienţa în toată organizaţia.
Instruirea corectă elimină barierele
Spre deosebire de conţinutul de instruire „obişnuit”, Kaspersky ASAP este un produs construit pe baza a peste 20 de ani de experienţă şi a setului nostru de abilităţi specializate în securitate.

Ştim cu precizie ce abilităţi ar trebui să dezvolte angajaţii pentru a avea un comportament sigur şi pentru a proteja compania; şi aceste subiecte sunt integrate direct în conţinutul instruirii, împărţite pe module şi niveluri.

Datorită acestei organizări, instruirea este cuprinzătoare, dar captivantă pentru cursanţii de toate nivelurile, ceea ce elimină un număr mare de bariere importante:
Kaspersky - Platforma educatie cibernetica pentru angajati
Kaspersky ASAP
Platforma automatizată şi uşor de gestionat
Kaspersky ASAP schimbă pentru totdeauna modul în care furnizezi instruirea privind securitatea cibernetică. Acum îţi pot proteja organizaţia folosind cursuri de învăţare online care sunt interactive şi mai captivante pentru angajaţi.

Anterior, monitorizarea conţinutului de instruire şi măsurarea evoluţiei cursanţilor a fost o provocare. Utilizând învăţarea incrementală automatizată prin Kaspersky ASAP, totul este incredibil de uşor de configurat şi furnizat. Deci totul va deveni funcţional uşor, iar programa este furnizată alături de controlul complet pentru conducere.

Poţi segmenta uşor diferiţii angajaţi astfel încât să primească diferite module privind securitatea cibernetică; poţi stabili obiective, trimite e-mailuri şi recomandări automate şi crea rapoarte pe baza cărora se iau măsuri. Iată un exemplu mod în care poţi să automatizezi rapid instruirea pentru a proteja sistemele IT şi organizaţia printr-o mai bună conştientizare a securităţii cibernetice:
Licenta Kaspersky
Licente Kaspersky

Ai nevoie de mai multe detalii?