• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

EXAGRID
SINgura solutie de backup "non-network-facing"

Exagrid Romania
Solutie backup - arhitectura
Ca tehnologie este comparabil cu Dell Data Domain sau HP StoreOnce.
Abordarea Exagrid este insa total diferita, in sensul in care in loc de Inline Deduplication foloseste Adaptive Deduplication.
Exagrid vs DELl EMC
Exagrid vs Competitors
Landing Zone
Dupa Raid6, spatiul util ramas se imparte in 2 zone ( Landing Zone si Retention Zone ) delimitate software nu hardware.

De altfel aceasta delimitarea se poate muta in ambele sensuri in orice moment char daca sunt deja date stocate. Datele primite sunt scrise direct Landing Zone în format nededuplicat.

Pe măsură ce backup-ul se completează, datele din Landing Zone sunt „nivelate” și scrise într-un depozit separat de păstrare pe termen lung, unde sunt comprimate și deduplicate. Acest proces are loc în paralel cu backup-urile care rulează, dar nu în linie, pentru a evita impactul asupra performanței. Acest proces nu are niciun impact asupra performanței și deoarece copiile celor mai recente backup-uri sunt păstrate în Landing Zone.

Astfel majoritatea operațiunilor de restaurare sunt mult mai rapide, deoarece datele nu necesită rehidratare și decompresie.
Exagrid - Landing Zone
Securitatea datelor este, de asemenea, îmbunătățită, deoarece, în timp ce Landing Zone network facing, depozitul are un asa numit Air Gap nivelat între Landing Zone și Retention Zone care este non network facing, prin urmare, este vizibil doar pentru software-ul ExaGrid.

Acest Air Gap cu niveluri vine cu noua funcție ExaGrid Retention Time-Lock, care oferă un mecanism solid de apărare împotriva atacurilor ransomware. Este o soluție simplă, dar elegantă, deoarece întârzie orice solicitare de ștergere a Retention Zone care este offline.

Solicitările de ștergere sau criptare vor fi efectuate în Landing Zone, dar odată ce a fost aplicată o perioadă de blocare a timpului, acestea nu vor avea impact asupra Retention Zone. Perioada implicită este de 10 zile, dar poate dura 30 de zile, acest caz avand ca rezultat doar o creștere de 10% a cerințelor de capacitate.
Restaurare si performanta mai rapida decat orice concurent de piata
Solutie backup - Exagrid
Cea mai buna solutie de backup
Funcțiile de restaurare sunt la fel de impresionante deoarece Landing Zone permite pornirea VM-urilor Veeam în câteva secunde până la minute, spre deosebire de orele pe care le iau soluțiile tradiționale inline datorită stocării doar a datelor deduplicate și a necesității rehidratării datelor pentru fiecare cerere.

ExaGrid este singura soluție care reconstituie o copie de rezervă completă NetBackup Accelerator în Landing Zone a aparatului pentru a oferi boot-uri instantanee de VM, copii rapide de pe bandă offsite și operațiuni de restaurare rapidă a datelor.
Securitatea accesului este strânsă deoarece ExaGrid se integrează cu Active Directory (AD) și acceptă, de asemenea, autentificarea cu doi factori (2FA). Autentificarea AD poate fi utilizată și pentru controlul accesului la partajarea țintă CIFS și pentru Veeam Data Mover.

ExaGrid este extrem de flexibil, deoarece un sistem de redimensionare unic poate scala până la 32 de aparate ( 2,7 PB ) și puteți mixa oricare dintre modelele EX, permițându-vă să adaptați extinderea la cerințele dvs. de buget și de backup.
Rata de compresie
Baze de date ( SQL, Oracle etc… ) 35:1

User files ( word, xls, power point etc… ) 10:1

VM, server fizic, aplicatii 20:1
Echipamentul permite un delay al comenzilor de ștergere date din zona de retentie de pana la 30 de zile. Daca ransomware-ul are ca efect stergerea datelor din sistem utilizatorul are la dispozitie pana la 30 de zile pentru a restaura datele in sistem din zona de retentie.

Echipamentul stocheaza date fără a le modifica (versiunile istorice sunt mereu disponibile) (immutable obiects)

Echipamentul permite backup direct al bazelor de date (SQL based - Oracle, ms, IBM si SAP).

Echipamentul permite creșterea capacității in același timp cu creșterea performantei (scale out). La fiecare cutie adaugata performantele cresc cu resursele cutei respective deoarece softul Veeam va trimite datele catre echipamentele Exagrid in parallel folosind resursele acestora adunate pentru a creste performanta.

Se adauga Disk si controler de fiecare data - fără a schimba controllerul anterior, ori in cazul celorlalte tehnologii daca ajungi la un moment dat la maximul suportat de controller performanta scade pana in momentul in care trebuie schimbata infrastructura sau macar o parte din ea (controllerele, adaugare memorie RAM daca se mai poate etc.)
Exagrid Romania
Exagrid - SAM Romania
Suport garantat pentru modele mai vechi (15 ani)

Criptarea datelor pentru replicare din softul propriu

Permite recuperarea offline si online a datelor in caz de ransomware attack (breach)

Se integreaza cu orice infrastructura ( se poate scala cu Exagrid indiferent de arhitectura prezenta in environment, si indiferent de Brand )

Exagrid permite un card dual port de 10 Gbit pe unitate sau opțional 25 Gbit și 40 Gbit. Adăugarea a încă 2 porturi de 10 Gbit nu va avea niciun impact asupra performanțelor de backup și restaurare, deoarece acest lucru este limitat de dispozitivul însuși, deci pentru a îndeplini această cerință, ar trebui să mergem mai multe cutii dar nu este necesar din punct de vedere al performantelor

Exagrid are o metodă de deduplicare adaptivă (copierea de rezervă este scrisă mai în memoria cache / zona de aterizare și in paralel este reprodusă în zona de retentie unde este deduplicată)
Suport pentru:
Solutie backup Romania
ExaGrid + Veeam
• Automated job management (nu este necesară programarea manuala a copy jobs - veeam si exagrid distribuie automat unde este spațiu)

• Echipamentul integreaza protocolul DataMover (veeam). Integrarea cu Veeam Data Mover permite crearea de materiale sintetice care sunt de 6 ori mai rapide decât orice altă metodă
Exagrid - Partener Romania
Exagrid vs Veeam
De ce ExaGrid?

Clienti

Exagrid - Solutie Backup
Exagrid Clienti
Exagrid
Exagrid
Exagrid
Exagrid

Ai nevoie de mai multe detalii?