• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Kaspersky Optimum Security

Kaspersky Optimum Security.png

Kaspersky Optimum Security – Am facilitat pentru tine adaptarea la „noua normalitate”, cu automatizare cuprinzatoare care economiseste forta de munca din solutia noastra de securitate cibernetica bine integrata, având la baza detectarea si raspunsul terminalului. Endpoint Security, Sandbox si EDR, bogate în tehnologii, sunt concepute pentru a functiona perfect împreuna,reducând riscul corporativ de a ceda unui atac avansat sau tintit de succes si automatizând sarcinile de securitate pentru fiecare terminal.

Ideal daca îti propui sa:

Securizezi urgent lucrul de la distana si de la birou
Reduci numarul de incidente la terminale,care trebuie procesate manual.
Sporesti vizibilitatea amenintarilor pe toate terminalele tale.

Avantaje comerciale

Obtii beneficii maxime din lucrul flexibil, fara a compromite securitatea.
Reduce riscul de securitate IT si asigura continuitatea activitatii comerciale.
Minimizezi riscurile financiare si reputationale asociate cu atacul cibernetic.
Scazi costul total de proprietate prin automatizarea apararilor.

Aplicatii practice

Redu riscul de a deveni victima unui atac cu cea mai premiata tehnologie de protectie a terminalelor.
Faciliteaza analiza dinamica amanuntita si detectarea amenintarilor necunoscute si evazive.
Raspunde automat la amenintari la descoperire sau în timpul investigatiei, cu doar câteva clicuri.
Te asiguri ca domeniul tau IT este corectat, cu gestionare din cloud sau consola locala.
Adauga în mod organic noi tehnologii, inclusiv EDR si alte capabilitati, fara reconfigurarea terminalelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kaspersky Optimum Security

Kaspersky Optimum Security

Atingeţi nivelul optim de securitate cibernetică cu protecţia, detecţia şi răspunsul gestionate în endpointuri prin cloud.
Provocarea
Trebuie să vă puteţi proteja compania în mod eficient împotriva ameninţărilor noi necunoscute şi evazive, fără a pune presiune pe timpul şi resursele dvs. limitate.

Atacurile avansate apar tot mai des.

Ameninţările evazive din prezent, proiectate să ocolească eficient protecţia tradiţională a endpointurilor, creează riscuri mult mai mari pentru companie decât anterior, deoarece acum este mai dificil să detectaţi atacurile, să le analizaţi şi să răspundeţi la acestea. Dacă o ameninţare nedetectată prinde rădăcini în infrastructura dvs., vă puteţi confrunta cu pierderi semnificative, care afectează rezultatele companiei:

întreruperea proceselor esenţiale pentru companie,
deteriorarea semnificativă a reputaţiei şi pierderea clienţilor,
amenzi, penalizări şi pierderi de profit.


Protecţia endpointurilor trebuie consolidată

Atacurile evazive din prezent au devenit mult mai eficiente din cauza infractorilor care utilizează instrumente cu sisteme legitime, plus alte metode şi tehnologii integrale, care le permit să acceseze şi să rămână conectaţi la infrastructura dvs. şi să efectueze acţiuni rău-intenţionate în interiorul acesteia mai rapid şi fără să fie detectaţi. Această situaţie este exacerbată de dizolvarea perimetrului şi extinderea telemuncii, care aduc endpointurile, tradiţional cele mai atrăgătoare puncte de acces la infrastructura dvs., şi mai mult în centrul atenţiei.

Resursele sunt deja suprasolicitate

Pentru a oferi avantajele suplimentare de care are nevoie acum securitatea endpointurilor, capacitatea de a răspunde adecvat la incidente trebuie dezvoltată în interiorul organizaţiei. Dar costurile asociate cu un proiect ca acesta pot fi scăpate rapid de sub control: pot creşte costurile cu software-ul şi echipamentele hardware; instrumentele şi procesele de securizate fragmentate şi însilozate implică erodarea eficienţei securităţii; se poate pierde mult timp cu activităţi de rutină.
Solutia
Kaspersky Optimum Security asigură o soluţie eficientă de detecţie şi răspuns la ameninţări, susţinută de monitorizarea de securitate non-stop, de răspunsurile automatizate şi vânarea ameninţărilor, plus asistenţa şi îndrumarea oferite de experţii Kaspersky.

Protecţia împotriva ameninţărilor avansate

Atingeţi echilibrul optim între simplificare şi eficienţă, inteligenţă umană şi automatizare, eficienţă şi funcţionalitate, fără a vă asuma riscuri privind protecţia! Kaspersky Optimum Security vă ajută să reduceţi riscurile de a pierde bani, clienţi şi reputaţia şi vă consolidează sistemul de apărare împotriva ameninţărilor noi, necunoscute şi evazive. Astfel veţi putea face faţă ameninţărilor din prezent, care evoluează rapid.

O soluţie completă, rapidă şi scalabilă

Metodele de prevenţie automate reprezintă fundamentul oricărei soluţii de protecţie a endpointurilor, dar trebuie completate cu instrumente avansate dacă doriţi să faceţi faţă celor mai periculoase ameninţări evazive. Kaspersky Optimum Security oferă funcţionalităţi avansate de detecţie şi răspuns rapid, care sunt furnizate împreună din cloud. Inginerii dvs. de securitate cibernetică pot acum să facă faţă rapid şi cu precizie chiar şi ameninţărilor care altă dată le provocau insomnii.

Niveluri optime de investiţii

Nu este necesar să angajaţi mai mulţi oameni, să instruiţi din nou personalul sau să vă împotmoliţi în procese complicate de implementare, Kaspersky Optimum Security simplifică tot şi vă ajută să automatizaţi procesele esenţiale de răspuns la incidente, în funcţie de cerinţele dvs. specifice. Se adaptează la nevoile dvs. prin opţiunile pentru sediul fizic şi în cloud şi printr-un set complet de instrumente de securitate scalabile, care ajută la menţinerea complexităţii reduse a sistemului dvs. IT, a productivităţii ridicate a utilizatorilor şi a transparenţei costurilor de implementare.
Beneficii cheie
• Rămâneţi în top şi protejaţi-vă compania împotriva riscului real de daune şi perturbări cauzate de cel mai recent val de ameninţări evazive letale

• Dezvoltaţi-vă capacitatea de a răspunde la incidente cu un set de instrumente simplu de utilizat, pentru detecţie şi răspuns în endpointuri (EDR)

• Reduceţi semnificativ riscurile de infectare prin instruirea angajaţilor şi mărindu-le nivelul de conştientizare privind securitatea

• Conservaţi resursele preţioase prin automatizarea operaţiilor şi funcţionalitatea gestionată

• Faceţi economie de timp şi efort cu o soluţie ale cărei funcţii diverse sunt gestionate toate printr-o singură consolă în cloud sau la sediul fizic
Principalele funcţionalităţi
Kaspersky Optimum Security oferă o gamă largă de funcţionalităţi esenţiale pentru protecţia împotriva ameninţărilor evazive, în centrul cărora se află detecţia, analiza şi răspunsul.

Detecţia avansată

• Algoritmii de analiză a comportamentelor sunt bazaţi pe învăţare automată, pentru a expune comportamentele suspecte rapid şi cu precizie

• Vânarea automată a ameninţărilor este bazată pe indicatorii de atac brevetaţi, pentru găsirea ameninţărilor complexe ascunse, şi este susţinută de experţii Kaspersky

• Controlul adaptativ al anomaliilor pentru ajustarea automată a configuraţiei instrumentelor de reducere a suprafeţei vulnerabile la atac, în funcţie de profilurile utilizatorilor

Investigare simplificată

• Toate informaţiile care au legătură cu un incident sunt colectate automat într-un singur card de incident

• Vizualizarea şi un proces simplu de investigare vă permit să analizaţi rapid şi eficient incidentul, într-un singur mediu, şi să decideţi ce măsuri doriţi să luaţi în continuare

• În acelaşi timp, toate detecţiile realizate de indicatorii de atac sunt prioritizate şi investigate de Kaspersky pentru a vă oferi recomandări personalizate

Răspuns automatizat

• Răspunsul cu un „singur clic” vă permite să izolaţi rapid un incident individual

• Răspunsul ghidat, bazat pe experienţa experţilor Kaspersky, vă permite să contracaraţi ameninţări mai complexe şi periculoase

• Răspunsul automat din toate endpointurile vă ajută să găsiţi şi să reacţionaţi la ameninţările analizate sau importate din toată reţeaua
Kaspersky Romania
Strat suplimentar de detecţie
Expuneţi ameninţările noi şi necunoscute chiar mai rapid şi fiabil cu Kaspersky Sandbox, prin analiza automată a ameninţărilor într-un mediu izolat, utilizând algoritmii de detecţie brevetaţi şi tehnici anti-evaziune. Răspunsurile configurate sunt aplicate automat ameninţărilor descoperite, îmbunătăţind semnificativ funcţionalităţile de detecţie, fără a fi necesară administrarea după implementarea iniţială.
Avantaj suplimentar pentru investigaţii
Ajutaţi-vă specialiştii în securitate cibernetică să analizeze şi să înţeleagă ameninţările mai complet şi rapid cu cele mai recente informaţii despre fişiere, hash-uri, IP-uri şi URL-uri asociate cu ameninţările. Obţineţi informaţii suplimentare fără costuri suplimentare prin soluţia Kaspersky Threat Intelligence Portal uşor de utilizat.
Oamenii sunt cheia securităţii dvs.
Cheia reducerii suprafeţei vulnerabile la atacuri şi a numărului de incidente este instruirea angajaţilor astfel încât să fie conştienţi de ameninţările cibernetice pe care le pot lăsa libere în infrastructura dvs. din neglijenţă sau simplă necunoaştere. Kaspersky Security Awareness creează cunoştinţele şi abilităţile de care au nevoie toţi angajaţii, pentru a vă proteja infrastructura, prin colaborarea activă la menţinerea unui mediu cibernetic sigur.
Cum funcţionează?
Puteţi alege cum să utilizaţi Kaspersky Optimum Security: ca soluţie gestionată pentru a beneficia de protecţie non-stop, ca set de instrumente EDR uşor de utilizat sau ca pe o combinaţie dintre cele două, pentru a profita de experienţa şi cunoştinţele experţilor Kaspersky în timp ce vă dezvoltaţi capacitatea internă de detecţie şi răspuns. Kaspersky Optimum Security îmbină mai multe produse într-o singură soluţie:
Kaspersky Optimum Security:
Kaspersky Security Network
Kaspersky Security Network

Blocarea automată a marii majorităţi a ameninţărilor:

• Prevenirea automată, bazată mai mulţi vectori, a incidentelor cauzate de ameninţări care folosesc instrumente preexistente, adică marea majoritate a atacurilor cibernetice.

• Etapa de punere a fundaţiei pentru organizaţiile de orice dimensiune şi complexitate pentru construirea unei strategii de apărare integrate

• Protecţia fiabilă a endpointurilor pentru companiile cu echipe IT mici şi care abia îşi creează expertiza în securitate
Kaspersky Optimum Security
Consolidarea sistemului de apărare împotriva ameninţărilor evazive pentru cei care:

• au o echipă de securitate IT mică cu o expertiză de bază privind securitatea cibernetică;

• au un mediu IT ale cărui dimensiuni şi complexitate sunt în creştere, ceea ce măreşte suprafaţa vulnerabilă la atacuri;

• se confruntă cu o lipsă a resurselor de securitate cibernetică, dar care în schimb, au nevoie de mai multă protecţie;

• dezvoltarea capacităţii de a răspunde la incidente devine tot mai importantă.
Kaspersky Expert Security
Pregătirea pentru atacuri complexe şi similare cu APT în condiţiile în care:

• mediile IT sunt complexe şi divizate;

• echipa de securitate IT este matură sau a fost înfiinţat un centru de operaţiuni de securitate (SOC);

• toleranţa la riscuri este redusă din cauza costurilor mari ale incidentelor de securitate şi ale încălcărilor siguranţei datelor;

• conformitatea cu reglementările reprezintă o preocupare.

Ai nevoie de mai multe detalii?