• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Kaspersky Endpoint Security for Business

Oferta licente Kaspersky Endpoint Security for Business:

 
Select:
 

KP-KL4863OAEFS 5-9 Node 1 year Base License

KP-KL4863OAKFS 10-14 Node 1 year Base License

KP-KL4863OAMFS 15-19 Node 1 year Base License

KP-KL4863OANFS 20-24 Node 1 year Base License

KP-KL4863OAPFS 25-49 Node 1 year Base License

KP-KL4863OAQFS 50-99 Node 1 year Base License

KP-KL4863OARFS 100-149 Node 1 year Base License

KP-KL4863OASFS 150-249 Node 1 year Base License

KP-KL4863OATFS 250-499 Node 1 year Base License

 

Advanced:

 

KP-KL4867OAKFS KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 10-14 Node 1 year Base License
KP-KL4867OAMFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 15-19 Node 1 year Base License
KP-KL4867OANFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 20-24 Node 1 year Base License
KP-KL4867OAPFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 25-49 Node 1 year Base License
KP-KL4867OAQFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 50-99 Node 1 year Base License
KP-KL4867OARFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 100-149 Node 1 year Base License
KP-KL4867OASFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 150-249 Node 1 year Base License
KP-KL4867OATFS
KES for Business – Advanced Eastern Europe Edition. 250-499 Node 1 year Base License

Kaspersky Romania

Solicita oferta de pret

 

email: contact@sam-romania.ro

 

telefon: 0724.209.035


program: Luni-Vineri (10-19)

 

Recomandari

Kaspersky Endpoint Security for Business. Deoarece instrumentele infractorilor cibernetici sunt atât de ieftine, organizaţiile au observat o intensificare dramatică a evenimentelor de securitate şi o creştere a probabilităţii atacurilor cu ţintă prestabilită. La aceasta se adaugă telemunca şi proliferarea metodelor de schimb de informaţii, plus faptul că majoritatea dintre noi ne-am maturizat online şi am devenit complezenţi cu privire la practicile sigure de securitate cibernetică.

 

În acest mediu dificil, cum puteţi şti sigur dacă aveţi produsul de securitate corect pentru compania dvs., care vă va proteja fiecare element din infrastructura IT împotriva celor mai avansate ameninţări cibernetice şi care asigură continuitatea afacerii într-o lume schimbătoare, fără a vă epuiza bugetul?

 

Kaspersky Endpoint Security for Business oferă un set complet de componente pentru protejarea automată împotriva ameninţărilor şi consolidarea sistemelor, care se scalează odată cu afacerea dvs., protejându-i continuitatea şi activele. Rezultatele vorbesc de la sine.

 

Expertiza superioară şi de nivel mondial despre ameninţări este integrată în ADN-ul nostru şi ne influenţează poate activităţile. În calitate de companie independentă, suntem mai agili, gândim diferit şi acţionăm mai rapid pentru a contracara şi neutraliza ameninţările cibernetice, indiferent de originea sau scopul lor.

Astfel produsul nostru reuşeşte să ofere protecţia adaptativă, pe care nu o mai poate oferi niciun alt furnizor.

 

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business – Un echilibru perfect între performanţă şi eficienţă

 

Tehnologiile noastre adaptative se combină cu o abordare cu mai multe straturi pentru a crea echilibrul perfect între performanţă şi protecţie eficientă.

 

Protejarea endpointurilor, serverelor şi portalurilor

 

Tehnologiile de securitate cele mai testate şi mai premiate din lume îmbunătăţesc detecţia cu rezultate false pozitive minime pentru a proteja endpointurile, serverele şi portalurile.

 

Eficientizarea gestionării şi delegării securităţii

 

Consola unificată cu model de implementare prin cloud2 sau la sediul fizic acceptă integrarea Active Directory, Role-Based Access Control (RBAC) şi panourile de bord personalizabile, astfel încât accesul să poată fi eficientizat în funcţie de responsabilităţile individuale ale membrilor echipei.

 

Reducerea costului total şi a complexităţii exploatării

 

Raportul TEI, întocmit de Forrester pe baza interviurilor cu clienţii, confirmă faptul că clienţii Kaspersky au obţinut o rentabilitate a investiţiei de 441 % cu soluţia noastră. Prin noua ofertă SaaS, ne ocupăm şi de actualizările consolei, pe lângă multe altele, fără costuri suplimentare, plus potenţialul de a oferi o rentabilitate a investiţiei şi mai mare. Consola noastră cloud de nivel „enterprise” vă permite să vă concentraţi pe evenimentele de securitate, nu pe activităţi de întreţinere.

 

Consolidarea sistemelor şi mărirea productivităţii

 

Host Intrusion Prevention şi controalele web, pe dispozitive şi aplicaţii, activate în cloud, cu respingere prestabilită, contribuie toate la reducerea suprafeţei vulnerabile la atac şi la păstrarea resurselor corporative sub control, chiar şi în afara perimetrului IT.

 

Detectarea mai multor atacuri şi intruziuni

 

Securitatea adaptativă protejează dispozitivele utilizatorilor de atacurile cu ţintă prestabilită, care exploatează vulnerabilităţile pentru care nu există patch-uri în sistemele de operare şi alte aplicaţii comune. Aceasta identifică şi comportamentul anormal, detectând şi remediind automat ransomware-ul cu ţintă prestabilită şi ameninţările fără fişiere.

 

Economiseşte timp prin automatizarea sarcinilor sistemului de operare şi de implementare software

 

Configurarea staţiilor de lucru noi în filiale şi birourile de acasă se poate realiza automat şi de la distanţă. Puteţi lansa şi programa aplicaţii noi pentru instalare automată după terminarea programului de lucru.

 

Simplificarea iniţiativelor de migrare

 

Migrarea simplă de la soluţii terţe de protecţie a endpointurilor asigură o tranziţie lină şi fără erori, iar serviciul de audit pentru asigurarea calităţii post-implementare poate verifica dacă configuraţia este corectă.

Kaspersky Endpoint Security for Business Romania

Kaspersky Endpoint Security for Business – Transformare digitală eficientă

 

Implementarea automată a software-ului şi actualizările line între versiunile produsului minimizează numărul evenimentelor privind starea implementării, economisind timp şi bani pentru specialiştii în securitate, care devin liberi să se concentreze pe activităţi mai importante.

Cunoştinţele noastre devin puterea dvs.

Ratele superioare de detecţie şi securitatea adaptativă integrată vă permit să răspundeţi rapid la un număr semnificativ de atacuri, reducând valoarea TCO şi minimizând numărul de evenimente care necesită trierea realizată de oameni.

Evitarea greşelilor costisitoare

Setările de securitate implicite sunt optimizate şi consilierul nostru de securitate integrat monitorizează modificările, alertând administratori cu privire la posibile erori costisitoare.

 

Trei pachete de funcţii progresive – Kaspersky
Endpoint Security for Business

 
Instrumentele şi tehnologiile din Kaspersky Endpoint Security for Business sunt echilibrate inteligent pe toate nivelurile progresive pentru a satisface cerinţele IT şi de securitate care evoluează în fiecare etapă de dezvoltare a companiei dvs.
 
Select
 
Securitate pentru PC, Linux si Mac
Integrarea Active Directory
Politica privind apariia unui malware
Detecia comportamentului
Consola în cloud sau la sediul ­zic
Control al aplicaiilor pentru PC-uri
Control al dispozitivelor i web
Protecie împotriva ameninarilor
mobile
Funcionalitate Global Threat
Intelligence puternica
Motor de remediere
Firewall endpoint
 
Advanced
 
Securitate pentru servere de aplicatii si terminale
Comenzi pentru servere de înalta performanta
Instalarea sistemelor de operare sau a software-ului tert
Integrare cu sistemele SIEM
Gestionare criptare
Controlul anomaliilor adaptive
Gestionarea pachetelor de corectie
Inventar software automat

Kaspersky Endpoint Security Cloud – Premii

 

Bazându-se pe învăţarea automată şi pe sursele neegalate de informaţii despre ameninţări în timp real, tehnologiile noastre evoluează continuu, permiţându-vă să vă protejaţi valorile companiei împotriva ameninţărilor cibernetice noi şi foarte complexe.

 

Recunoaştere din partea unor factori de decizie şi lideri în domeniu

 

Uitaţi de agitaţia creată de marketing şi ascultaţi recomandările celor care au trecut deja la Kaspersky Endpoint Security for Business şi se bucură de beneficii:

• Protecţia excepţională constantă şi actualizările simple într-un pas vă permit să fiţi mereu la zi şi
gata pentru a contracara cele mai recente ameninţări cibernetice
• Maximizează numărul de incidente procesate, fără a creşte cheltuielile cu forţa de muncă
• Integrarea mai profundă a componentelor – integrare la nivel intern cu decenii de evaluări de top
şi verificări independente
• Tot ce vă trebuie într-o singură achiziţie – costuri şi licenţiere transparentă.

 

Testare directă

Accentul puternic pe care îl punem pe cercetare şi dezvoltare ne permite să implementăm resurse acolo unde contează, pentru a oferi tehnologii de protecţie economice şi a încorpora cât mai multe inovaţii tehnologice în produsele noastre.

 

 

Protecţia endpointurilor, deşi este esenţială, reprezintă doar începutul. Indiferent dacă utilizaţi o strategie de securitate de top sau cu o singură sursă, Kaspersky oferă produse pentru infrastructuri cloud hibride şi pentru sisteme vechi cu Windows XP care sunt interconectate sau funcţionează independent, pentru a alege orice doriţi fără a sacrifica eficienţa performanţei sau libertatea de alegere.

 

 

 

Compania ta are o reputatie care trebuie protejata, motiv pentru care facem mai mult decât sa protejam si sa controlam fiecare terminal.
Kaspersky Endpoint Security for Business opreste amenintarile, inclusiv amenintarile fara fisier, în timp ce consolidarea serverului îmbunatateste protectia serverului de înalta performanta cu controale suplimentare pentru a preveni pierderea de date cu caracter personal si financiare. Livrat din cloud sau local, pentru securitate si gestionare exibile.

 

Ideal daca îi propui sa:

 

Împiedici angajatii sa se expuna sau sa îi expuna compania la atacuri

Maximizezi numarul de incidente la terminal procesate automat

Securizezi medii diverse, cu o aparare exibila si dovedita.

Pentru alte recomandari verificati categoria: