• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business.png

Compania ta are o reputatie care trebuie protejata, motiv pentru care facem mai mult decât sa protejam si sa controlam fiecare terminal.
Kaspersky Endpoint Security for Business opreste amenintarile, inclusiv amenintarile fara fisier, în timp ce consolidarea serverului îmbunatateste protectia serverului de înalta performanta cu controale suplimentare pentru a preveni pierderea de date cu caracter personal si financiare. Livrat din cloud sau local, pentru securitate si gestionare flexibile.

Ideal daca îti propui sa:

Împiedici angajatii sa se expuna sau sa îti expuna compania la atacuri
Maximizezi numarul de incidente la terminal procesate automat
Securizezi medii diverse, cu o aparare flexibila si dovedita

Avantaje comerciale

Redu costul total de proprietate automatizând apararea împotriva diverselor amenintari, cu un
produs universal.
Asigura continuitatea activitaii comerciale protejând orice dispozitiv, oriunde.
Ajuta la îndeplinirea cerintelor de conformitate, oferind în acelasi timp flexibilitate deplina pentru
externalizarea managementului securitatii IT.

Aplicatii practice

Îti reduce riscul de a deveni victima unui atac, cu cel mai premiat set de tehnologii pentru terminale
Protejeaza 100% din activele tale IT cu gestionare cloud sau locala, corectii actualizate si migrare simpla
de la protectia terta
Permite îmbunatairea suplimentara a securitatii cu EDR, SIEM si alte tehnologii, fara a fi nevoie sa reconfigurezi terminalele, care ar consuma mult timp.
Gestionarea criptarii încorporata, stergerea de la distanta si controlul dispozitivelor pentru diferite
sisteme de operare îti protejeaza informaiile si sustin conformitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business

Protejaţi-vă valorile cele mai mari ale companiei proprii

Deoarece instrumentele infractorilor cibernetici sunt atât de ieftine, organizaţiile au observat o intensificare dramatică a evenimentelor de securitate şi o creştere a probabilităţii atacurilor cu ţintă prestabilită. La aceasta se adaugă telemunca şi proliferarea metodelor de schimb de informaţii, plus faptul că majoritatea dintre noi ne-am maturizat online şi am devenit complezenţi cu privire la practicile sigure de securitate cibernetică. În acest mediu dificil, cum puteţi şti sigur dacă aveţi produsul de securitate corect pentru compania dvs., care vă va proteja fiecare element din infrastructura IT împotriva celor mai avansate ameninţări cibernetice şi care asigură continuitatea afacerii într-o lume schimbătoare, fără a vă epuiza bugetul?

Kaspersky Endpoint Security for Business oferă un set complet de componente pentru protejarea automată împotriva ameninţărilor şi consolidarea sistemelor, care se scalează odată cu afacerea dvs., protejându-i continuitatea şi activele. Rezultatele vorbesc de la sine.
Un echilibru perfect între performanţă şi eficienţă
Tehnologiile noastre adaptative se combină cu o abordare cu mai multe straturi pentru a crea echilibrul perfect între performanţă şi protecţie eficientă.

Protejarea endpointurilor, serverelor şi portalurilor

Tehnologiile de securitate cele mai testate şi mai premiate din lume îmbunătăţesc detecţia cu rezultate false pozitive minime pentru a proteja endpointurile, serverele şi portalurile.

Eficientizarea gestionării şi delegării securităţii

Consola unificată cu model de implementare prin cloud sau la sediul fizic acceptă integrarea Active Directory, Role-Based Access Control (RBAC) şi panourile de bord personalizabile, astfel încât accesul să poată fi eficientizat în funcţie de responsabilităţile individuale ale membrilor echipei.

Reducerea costului total şi a complexităţii exploatării

Raportul TEI, întocmit de Forrester pe baza interviurilor cu clienţii, confirmă faptul că clienţii Kaspersky au obţinut o rentabilitate a investiţiei de 441 % cu soluţia noastră. Prin noua ofertă SaaS, ne ocupăm şi de actualizările consolei, pe lângă multe altele, fără costuri suplimentare, plus potenţialul de a oferi o rentabilitate a investiţiei şi mai mare. Consola noastră cloud de nivel „enterprise” vă permite să vă concentraţi pe evenimentele de securitate, nu pe activităţi de întreţinere.
Consolidarea sistemelor şi mărirea productivităţii

Host Intrusion Prevention şi controalele web, pe dispozitive şi aplicaţii, activate în cloud, cu respingere prestabilită, contribuie toate la reducerea suprafeţei vulnerabile la atac şi la păstrarea resurselor corporative sub control, chiar şi în afara perimetrului IT.

Detectarea mai multor atacuri şi intruziuni

Securitatea adaptativă protejează dispozitivele utilizatorilor de atacurile cu ţintă prestabilită, care exploatează vulnerabilităţile pentru care nu există patch-uri în sistemele de operare şi alte aplicaţii comune. Aceasta identifică şi comportamentul anormal, detectând şi remediind automat ransomware-ul cu ţintă prestabilită şi ameninţările fără fişiere. Economiseşte timp prin automatizarea sarcinilor sistemului de operare şi de implementare software Configurarea staţiilor de lucru noi în filiale şi birourile de acasă se poate realiza automat şi de la distanţă. Puteţi lansa şi programa aplicaţii noi pentru instalare automată după terminarea programului de lucru.

Simplificarea iniţiativelor de migrare

Migrarea simplă de la soluţii terţe de protecţie a endpointurilor asigură o tranziţie lină şi fără erori, iar serviciul de audit pentru asigurarea calităţii post-implementare poate verifica dacă configuraţia este corectă.
Transformare digitală eficientă

Implementarea automată a software-ului şi actualizările line între versiunile produsului minimizează numărul evenimentelor privind starea implementării, economisind timp şi bani pentru specialiştii în securitate, care devin liberi să se concentreze pe activităţi mai importante.

Cunoştinţele noastre devin puterea dvs.

Ratele superioare de detecţie şi securitatea adaptativă integrată vă permit să răspundeţi rapid la un număr semnificativ de atacuri, reducând valoarea TCO şi minimizând numărul de evenimente care necesită trierea realizată de oameni.

Evitarea greşelilor costisitoare

Setările de securitate implicite sunt optimizate şi consilierul nostru de securitate integrat monitorizează modificările, alertând administratori cu privire la posibile erori costisitoare.
Bazându-se pe învăţarea automată şi pe sursele neegalate de informaţii despre ameninţări în timp real, tehnologiile noastre evoluează continuu, permiţându-vă să vă protejaţi valorile companiei împotriva ameninţărilor cibernetice noi şi foarte complexe.

Recunoaştere din partea unor factori de decizie şi lideri în domeniu

Uitaţi de agitaţia creată de marketing şi ascultaţi recomandările celor care au trecut deja la Kaspersky Endpoint Security for Business şi se bucură de beneficii

• Protecţia excepţională constantă şi actualizările simple într-un pas vă permit să fiţi mereu la zi şi gata pentru a contracara cele mai recente ameninţări cibernetice

• Maximizează numărul de incidente procesate, fără a creşte cheltuielile cu forţa de muncă

• Integrarea mai profundă a componentelor - integrare la nivel intern cu decenii de evaluări de top şi verificări independente

• Tot ce vă trebuie într-o singură achiziţie – costuri şi licenţiere transparentă.
Kaspersky Endpoint Security for Business

Ai nevoie de mai multe detalii?