• 0724.209.035
  • contact@sam-romania.ro
  • Bucuresti, Romania

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud.png

Kaspersky Endpoint Security Cloud ofera o singura solutie pentru toate nevoile de securitate IT ale organizatiei tale. Te poti asigura ca afacerea ta functioneaza fara probleme, în timp ce Kaspersky blocheaza ransomware-ul, malware-ul fara fisiere, atacuri zero-day si alte amenintari emergente. Abordarea noastra bazata pe cloud înseamna ca utilizatorii tai pot lucra în siguranta pe orice dispozitiv si pot colabora în siguranta online, la locul de munca sau acasa, de la birouri de la distanta si pe teren.

Ideal daca îti propui sa:

Folosesti o solutie de protectie simpla, care îti securizeaza afacerea oriunde si peste tot.

Avantaje comerciale

Protectie mai rapida
Fara investitii de capital
Elibereaza resursele IT
Plata per utilizare
Permit externalizare usoara

Aplicatii practice


Kaspersky Endpoint Security Cloud protejeaza afacerea fara efort, fara a sacrifica resurse IT, timp sau buget
Reduce costurile IT si elibereaza resurse prin automatizarea proceselor de rutina
Sustine migrarea cloud în siguranta cu descoperire si protectie Shadow IT pentru Microsoft Office 365

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Protecţie simplă pentru afacerile tale – indiferent de obiectiv
Kaspersky Endpoint Security Cloud oferă o soluţie unică pentru toate nevoile de securitate IT ale organizaţiei tale. Te poţi asigura că afacerea ta se desfăşoară fără probleme, în timp ce Kaspersky blochează ransomware, malware-ul fără fişiere, atacurile din ziua zero şi alte ameninţări emergente.

Abordarea noastră bazată pe cloud înseamnă că utilizatorii tăi pot lucra în siguranţă pe orice dispozitiv şi pot colabora în siguranţă online, la locul de muncă sau acasă, de la birourile de la distanţă şi de pe teren. Iar consola noastră bazată pe cloud înseamnă că securitatea ta poate fi gestionată de oriunde şi oricând.

Kaspersky Endpoint Security Cloud promovează adoptarea cloud în condiţii de siguranţă, cu Shadow IT Discovery şi protecţie pentru MS Office 365. Iniţierea este rapidă şi uşoară, fără a fi nevoie să configurezi un server sau politicile de securitate, iar utilizatorii tăi sunt protejaţi din momentul în care intră online.

Pe lângă faptul că este mai sigur, vei constata că prin Kaspersky Endpoint Security Cloud vei petrece de fapt mai puţin timp în gestionarea securităţii IT, astfel încât să poţi rămâne concentrat pe activităţi de afaceri cu prioritate ridicată.
Kaspersky Endpoint Security Cloud
Securitate şi management mobile pentru două dispozitive în fiecare licenţă de utilizator
Protecţia antivirus oferă protecţie în timp real împotriva ameninţărilor, viruşilor şi altor aplicaţii rău intenţionate.

• Protecţia web blochează accesul la site-uri tip phishing şi rău intenţionate şi monitorizează accesul la site-uri.

• Protecţia prin parolă asigură accesul dispozitivului cu o parolă de deblocare a ecranului care acceptă Face ID şi Touch ID.

• Controalele de aplicaţii şi funcţii restricţionează utilizarea necorespunzătoare a aplicaţiilor de politică corporativă şi a funcţiilor dispozitivului mobil.

• Anti-furtul îţi permite să localizezi, să blochezi ori să emiţi o alarmă de la distanţă sau să ştergi datele de pe un dispozitiv pierdut sau furat.

• Capacităţile substanţiale pentru dispozitivele supravegheate oferă întreprinderilor un control mai bun asupra dispozitivelor lor iOS.
O singură soluţie de securitate pentru toate nevoile tale de securitate IT
Tot ce ai nevoie pentru a proteja desktopurile Windows şi serverele de fişiere, dispozitivele Mac OS, telefoanele mobile iOS şi Android şi chiar Microsoft Office 365.

Este uşor să te înscrii pentru un cont Kaspersky Endpoint Security Cloud şi să implementezi agenţi endpoint de la distanţă, în loc să te confrunţi cu dificultăţile asigurării de resurse hardware şi software. Beneficiezi de protecţie imediată, cu politicile predefinite elaborate de profesioniştii noştri în domeniul securităţii, precum şi de prevenirea automată a ameninţărilor şi contracararea efectelor activităţilor rău intenţionate, pentru un răspuns fără efort şi economii generale de timp.
Endpoint Detection and Response (EDR)
Nu rataţi şansa de a avea acces la instrumentul de securitate cibernetică de nivel Enterprise, cum ar fi Endpoint Detection and Response, fără niciun efort sau costuri suplimentare. Singurul lucru pe care trebuie să îl evaluaţi este licenţa Kaspersky Endpoint Security PLUS.

Abordarea noastră EDR asigură vizibilitatea ameninţărilor, instrumente simple de investigaţie şi răspuns fără efort pentru a detecta ameninţările, a dezvălui anvergura lor completă şi originile, precum şi pentru a ajuta la atenuarea riscurilor în timp util. Experienţa uşoară şi fără eforturi a utilizatorului permite personalului IT să efectueze o analiză a cauzei rădăcină cu informaţii detaliate formatate pe lanţul daunelor asupra unui obiect detectat.
Indiferent de locul în care se află biroul tău fizic astăzi şi de locul în care se află utilizatorii tăi în timp ce îşi desfăşoară activităţile, protejează-i prin intermediul consolei bazate pe cloud. Securizează birouri separate geografic, angajaţi care lucrează de acasă sau pe teren, la birourile lor sau din mers, indiferent de dispozitiv. Activează criptarea de la distanţă pentru a te asigura că datele companiei sunt sigure, chiar dacă un dispozitiv se pierde sau este furat. Un set bogat de funcţiide gestionare a dispozitivelor te ajută să te asiguri că dispozitivele mobile care nu se află la faţa locului sunt în continuare sigure şi sunt sub controlul tău.
Ştii sigur că utilizatorii tăi vor genera „Shadow IT” la locul de muncă cu viteza luminii, comunicând pe aplicaţii de mesagerie instantanee, partajând fişiere cu discuri cloud personale, trimiţând e-mailuri din conturile personale şi pierzând timp pe reţelele de socializare. Cunoaşte-ţi Shadow IT-ul şi păstrează controlul asupra infrastructurii tale, restricţionează serviciile cloud nesancţionate sau utilizatori particulari din reţeaua ta şi evită breşele în securitatea datelor. Între timp, permite colaborarea şi comunicarea în siguranţă în Microsoft Office 365 – protecţia pentru toate aplicaţiile sale majore este deja inclusă1 în Kaspersky Endpoint Security Cloud.
KES CLoud
kes

Ai nevoie de mai multe detalii?